fiyat abartılı olmazsa alınabilir, ben 6230i kullanıyorum ve açıkçası bıktım. bu telefonu sevdim eski bir 5210 kullanıcısı olarak diyebilirimki tarzıma ve zevkime hitap ediyor
mayıs sonu 3g lisansları dağıtılmaya başlanacak yani ihalesi yapılacak ama Türkiyede 3g değil 3.5g kullanılacak yani hspda o yüzden 3g ürünü almak geleceğe yatırım yapmak olmaz hspda destekli ürünler almanızda fayda var birde 5700 da 3.5 mm kulaklık çıkışı yokmuş kamerada kötüyse ne anladım ben bu işten samsung ürünleri harika özellikle f520, f700,f510 harika ürünler piyasaya zamanında ve uygun fiyatlarla çıkarsa çok iş yapar.nokia artık sıkmaya başladı pazarlama taktikleri ürünlerin kalitesini düşürüyor bire rekabet olmasa daha nasıl ürünler sunarlar bilmiyorum artık iphone çıksada rekabet dahada artsa ama bundan daha fazla rekabet olmalı bence.
bana göre cihazın başarılı olması için ekran daha büyük ve 3.5 g destekli 3.5mm çıkışlı olmalıdır bence birde kamera 3mp olmalı nokia bu üründe hep yine kısmış başarısızlık nokiaya özgü yakında benim istediğim gibi üründe yapar ancak özellikleri ondanda kısar samsun ürünleri gayet güzel özellikle f520 ve f700 harika ürünler zamanında ve uygun fiyata çıkarsa nokiayı perişan eder birde iphone var tabiki yakında piyasada olacak ve nokia kaybetmeye başlayıp güzel ürünler yapacaktır ama galiba biz bunu iphone2 de görecez bence.
rezalet bi tipi var samsunga tav oluorm ztn hiç sevmiorm 3mp olsa ne yazar nokianın 2mp kameraları daha kaliteli cekiyor. samsungun kameralarının mercek kaliteleri cok kotu su ekrandaki yazı kararketelerine bak yine symbian yok hep kızaklı biliosunuz daha samsungun gzl mp3 calan bi modelini goremedim bununda calıcagına inanmıyorum tiz tiz bass yok bişi yok samsung allaha yakın bana uzak nokia 3ever ondan sonra se gelir okdr baska firmadan tel alınmazz
Çok hoş bir tasarımı ve çekiciliği var.Bence tutulacak.Tabi fahiş fiyattan girmezse.Kamerayı takmamak lazım.Müzik telefonu sonuçta.HI-FI ses kalitesi vs.bence çok güzel.TRye gelse de bi incelemelere baksak
3250 vakası denilip duruluyoda hiç alakası yok ben bi kere 3250 gibi güzel müzik çalan bi telefon görmedim bence walkman serisinden daha ii bi ses kalitesi var ayrıca kameradaki kırmızılıkta beyaz tonlarda belli oluo yane dier fotoğraflarda hiç belli olmuo ama gece çekimi gerçekten kötü ona bişey diemem bu 5700 ında flası olduğuna göre burada da bu özellik kalkmıştır. bunun yanında hange sony-ericsson telefonunda böle bir bluetooth kulaklık gördünüz ben görmedim ve bu teli alırsam sadce bundan alıcam tabe ilk baş denemeyi düşünüorum bence nokia böle bi telefon yapmakla çok haklı eğer kamerayıda çok iyi yapsaydı n73 ü nası satıcaktı müzik telefonunu sevenler bunu tercih etmeli bence ben 3250den çook memnunum işlemciside hızladığına göre ooo daa ne olsn ha bide 2.5 mm çıkış aparatla 3.5 olması 3250 de de var ama 2.5 deil normal çıkış bence yanında verdikleri kulaklık baya kaliteli oluo o yüzden değiştirmeye gerek duymuosunuz hem kulaklıktaki tuşlarda kolaylık sağlıo bence müzikten hoşlananlar direk bu telefonu tercih etmeli