Çok hoş bir cihaz yapmış Nokia. Özellikleri baya tatmin edici. Özellikle de güçlendirilmiş işlemci+ram performansı. Şu an için bu hızda çalışan başka ARM11 tabanlı cihazı yok Nokia nın. 3.5mm çıkışının konumu da çok iyi. Rahatlıkla cebe koyup dinlenebilir. En azından N95 gibi saçma bir yerde(yan tarafta) değil. Hafıza kartı, şarj yeri vs gibi girişlerin yan tarafta+korumalı olarak yapılması baya güzel olmuş. Fiyatını iyi ayarladığı sürece çok satacağına inandığım bir cihaz. Kamerasından fazla birşey beklenmemesini öneriyorum. Bu arada bir N73 satılıp bu cihaz alınır mı? Bence tartışılması gereken bir husus. Kağıt üzerinde N73 ün artısı ekranın biraz daha büyük olması+çok daha gelişmiş kamerası. Beni en çok cezbeden, daha doğrusu merak ettiğim işletim sisteminin hızı.
Bu arada resimler ve bilgiler için @cLone a teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 2 Nisan 2007; 10:21:03 >
bu telefonun cıkması birazda sey olabilir ne biliim 3250 5300 5200 xpress music serisinin daha satmasını bekler ole piyasaya surer kanımca. elindeki okdr cihazı direk eski kataogorisine koymaz nokia ha cıkarsa 3250 yi para iadesi yaptırırım ve alırım o ayrı.
Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905 ya çok güzel yaaa keşke w810 i almadan bunu bekleseydimmmm
w810 fotograf kalitesini bu cihazda bulamazsin ama.