Şimdi Ara

Apple Music'te Türkçe Rap odası açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 40 milyon ücretli aboneyi geride bırakan ve yeni bir lider ile yoluna devam eden Apple Music, ülkemizde hitap alanını genişletmek adına önemli bir adım atıyor. Bu adım Türkçe Rap tarzından hoşlananlara yönelik.


     


    Türkçe Rap sevenlere


     


    Bu haftadan itibaren Apple Music içerisinde Türkçe Rap odası faaliyete başladı. Türkçe Rap sahnesinin nabzını tutmayı amaçlayan bu özel odada yepyeni yıldızları, underground dünyasının parlayan isimlerini ve bu türe yön veren efsanelerin çalışmalarını bulabilirsiniz.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Bu sayfada size özel hazırlanmış popüler listelerin yanı sıra, sanatçı listelerine, sevilen şarkılara, yeni çıkan albümlere, Türkçe Rap'in yeni yıldızlarına, önemli albümlere ve birbirinden etkileyici videolara da yer veriliyor.


     


    Türkçe Rap odasının yanı sıra Şanışer’in yeni albümü LUDOVICO II, sadece Apple Music üzerinden sevenleriyle buluşmaya başladı.


     







  • İcerik konusunda ve listeler konusunda apple music gerçekten cok kaliteli. Spotify dan onde oldugu noktalar var. Ozellikle Türkiye deki hizmeti ve liste kalitesi iyi. Fakat uzun zamandir spotify kullanmanin sonucu varolan duzenlenmis hazirlanmis calma listelerini yeniden apple music te olusturmak cok zor ve yorucu iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rhytmic American Poet

    American xd

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.