Şimdi Ara

Bitcoin tekrar yükselişe geçti | Kripto Para Günlüğü yeni bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    ABD'de kripto paralardan kaynaklanan vergi borcu 25 milyar dolara ulaştı

    Rockefeller ailesinden kripto para hamlesi

    Bitcoin uçuşa geçti, kış havası bitiyor mu?

    Golem projesi hayata geçti

    Ethereum olası bir fork görünmüyor.

    Avrupa birliği ülkeleri blockchain geliştirme üzerine 22 ülke birliktelik kuruyor.

    Piyasaların yükselişi



  • Evet yakın bir gelecekte sanal para hepimiz kullanacağız ama bu sahte coinleri değil her devlet kendi parasını çıkartacaktır,bu bir balon emperyalist düzenin bir parçası elbette bu tufanda kazançlı çıkacaklarda olacaktır,ama büyük çoğunluğu batacaktır.Her devletin parasının karşılığı var,sanal para çıkarttıklarında'da olacaktır bu günkü bitcoinlerin karşılığı nedir?

  • Onur beyin yayın esnasında bir şeyler okuması gerekmiyorsa ki anladığım kadarıyla gerekmiyor, gözlüğüne bir çare bulmanız gerekmekte. Çünkü arkadaki yeşil perde yüzünden Onur beyin sağ gözü yok resmen. Oldukça dikkat dağıtıcı ve rahatsız edici bir blur var yüzünde gözlükteki bozulmadan dolayı.

  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Her devletin parasının karşılığı var :)))

    ABD Dolar'ının karşılığı nedir tam olarak?

    Dünyada basılı ve dünya piyasasında dolaşan ABD Doları 52 trilyon dolar.
    ABD Merkez Bankasının altın rezervi 400 milyar dolar.

    Adamlar askeri gücünü kullanarak tüm dünya devletlerini dolar kullanmaya mecbur ediyorlar. Petrolün sadece dolar ile satılmasını sağlıyorlar. (petro-dolar) Üstüne hiçbir uluslararası birliğe danışmadan dilediği kadar dolar basmışlar/basabiliyorlar.

    BitCoin gibi kripto paraların toplam adedi bellidir, belirli bir sistematiğe dayalı olarak "miner" lar tarafından üretilirler (kazılır, mine edilir) Hariçten basılması imkansızdır yani. Birisi kafasına estiği kadar BitCoin üretemez :)))

    Bence daha fazla araştırıp öğrenip daha az yazmalısın.
  • aktorun kullanıcısına yanıt
    Abd'nin parasının karşılığı varmıdır yokmudur,bu sizin uzmanlık alanınınız zannediyorum,ne yazık ki abd sizin gibi düşünmüyor canı sıkıldıkça para basmıyor,çok dert etme bu seni beni ilgilendirmiyor ne yazık ki diğer devletler almanya,ingiltere,gibi zengin ülkeler amerikadan korkularından ses çıkarmıyorlar,kafanızı kumdan çıkarın derin bir nefes alın beyninize oksijen gitsin canım benim.
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Bomboş bir mesaj atmışsın. Kırmadan üzmeden bilgi vereyim dedim, belki ne kadar boş yorum yazdığını kendi kendine fark edersin diye, kalkmış "kafanı kumdan çıkar oksijen al" demişsin :)

    Diyorum ki ABD 52 Trilyon dolar basmış, karşılığı nedir? Sana bunu sormamın nedeni "Her devletin parasının karşılığı var" şeklindeki boş yorumun.

    Cevap vermek yerine daha da boş bir yorum yazmışsın. ABD'nin doları benim uzmanlık alanım değil, sadece google'a piyasada ne kadar dolar var diye yazıp bulabileceğin basit bir bilgi. Karşılığında merkez bankasında ne kadar altın rezervi olduğu da aynı şekilde basitçe ulaşılabilecek bir bilgi.

    Üzülüyorum bu ülkenin haline.
  • aktorun kullanıcısına yanıt
    Merak eden sizsiniz ben merak etmiyorum az veya çok uzun veya kısa parasının karşılığı varmı?Var hepsini incelemedim bakmadımda ancak dünya ekonomisine egemen,geçerli bütün paraların enazından bir miktarda olsa (incelemedim bu benim derdim değil) karşılığı var.

    Bu gün yükselen coin veya coinlerin karşılığı varmı? Varsa bunu nasıl muhafaza edebileceğiz sabah kalktığımızda hesabımızda tuttuğumuz coinlerimizi hackerlar götürür ise kime hesap soracağız,hepsinin altı boş yok çünkü yarın her ülke kendi sanal parasını çıkartırsa,ben sizin coinleri tanımıyorum derse hakkımızı arayabileceğimiz bir yer varmı?

    Boş yorum diyorsunuz ya keşke sizin mesajlarınız dolu olabilseydi bende siz haklısınız,ben yanılmışım diyebilseydim.

  • Başka sözü yoktur hakim bey. Düşmeye başlayacaktır. Herkesin diline ise 2021 sonunda 180.000$'ları geçince dolanacaktır. Girenlerin torunları dedem iyi ki almış derken. Almayanların torunları dedem şu tarlayı niye satmış burayı neden almamış söyleminin aynısını kripto paralar için kullanacaktır.Kör olmaya gerek yok.

  • BTC piyasası genişliyor, rockefeller, barclays, future contracts, sachs vs bu büyük oyuncular da oyuna dahil oluyor, xrp, lumen ve bir takım projeler tutunmaya başlıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    BTC piyasası genişliyor, rockefeller, barclays, future contracts, sachs vs bu büyük oyuncular da oyuna dahil oluyor, xrp, lumen ve bir takım projeler tutunmaya başlıyor..


    kesinlikle.
  • koinmilyoner.com da 48 saatlik analizi var sitenin takip ediyorum vakit buldukça baya iyi gidiyor,bir bakın derim varsa böyle tavsiyeleriniz bizler içinde daha iyi olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.