Şimdi Ara

FutureMark isim değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • En önemli benchmark platformlarından birisi olan FutureMark isim değişikliğine gidiyor. 2014 yılında Underwrites Laboratories tarafından satın alınan platform bundan sonra bu ismi kullanacak.


     


    Yeni isim


     


    40’dan fazla ülkede 10 bin civarında çalışanı olan Underwrites Laboratories; test, sertifika, inceleme, denetim gibi çeşitli hizmetler sunuyor. Satın alım süreci sonrasında bir süre FutureMark bağımsız olarak yoluna devam etmişti ancak değişiklik kaçınılmaz oldu.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    23 Nisan itibariyle FutureMark ismi yerine UL ismi kullanılacak. Platformun web sitesi futuremark.com kapatılacak ve benchmarks.ul.com adresine yönlendirilecek. Tüm sosyal medya hesapları da yine UL şeklinde isimlendirilecek.


     


    Platformun 3DMark, PCMark ve VRMark gibi isimlendirmelere sahip testlerine ise dokunulmadı. Aynı isimle devam eden testlerin başına ise UL takısı eklenecek. Böylece FutureMark izleri tamamen temizlenmiş olacak.


     







  • Bence tam tersi olmalıydı. Underwrites Laboratories'in adını FutureMark yapıp yola devam edilebilirdi. Sonuçta FutureMark yıllarca aklımızda yer etmiş bir marka. Onu silip yerine kimsenin bilmediği ve muhtemelen hiçbir zaman da öğrenmeyeceği bir marka getirmek saçmalık.

  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    İşte bu duruma yönelik haberde 40 ülke ve bir sürü (10k) çalışan olduğuna dair bilgi var. Hatta firmanın alakalı olduğu kısımlar da aslında önemli olabilir bu noktada. Evet normalde FutureMark bize hitap eden yapısından dolayı kalsın derdim ama firmayı tanımasak bile bu vesileyle birazcık ismini öğrenme durumumuz oluyor. Vardır bir beklentileri ya da düşündükleri bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.