Şimdi Ara

Xiaomi 25 Nisan’da yeni bir etkinlik düzenliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Yarın itibariyle oyuncu odaklı akıllı telefonu BlackShark’ı tanıtmaya hazırlanan Xiaomi ay sonunda da önemli bir etkinlik yapacak. Nisan ayını dolu dolu geçiren firmanın Mi 6X modelini tanıtması bekleniyor.


     


    Xiaomi Mi 6X özellikleri


     


    Geçen yıl Mi 5X modelini duyuran ve ardından Android One programı için A1 olarak yeniden isimlendiren Xiaomi, giriş seviyesine sunduğu başarılı kamera seti ile beğeni toplamıştı. Bu anlamda Xiaomi Mi 6X modelinden de beklentiler büyük.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Sertifika onaylarında 6 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olduğu görülen Mi 6X modelinin 8 çekirdekli bir işlemciden gücünü aldığı ifade ediliyor. 4GB/6GB RAM yanında 64GB/128GB depolama kapasitesi yer alacak.


     


    İddialara göre arka tarafta 12MP çözünürlüğünde Sony IMX486 + 20MP çözünürlüğünde Sony IMX376 sensörler bulunuyor. Ön kısımda ise 20MP çözünürlüğünde Sony IMX376 sensör yer alıyor. 2910mAh kapasiteli batarya hızlı şarj ile destekleniyor.


     


    Mi 6X aynı zamanda Xiaomi A2 olarak Android One programında yer alacağı için segmentine göre oldukça ilgi çekici kamera özelliklerine sahip olduğu görülüyor. Geçen yılın modeli Omnivison sensörleri kullanmıştı. Henüz fiyat konusunda bir netlik yok.

     







  • Ben Xiaomi Black Shark'ı bekliyorum yarın tanıtılacakmış 13 Nisan'da ;umduğum gibi bir cihaz olursa ve fiyatı da 2000'i geçmezse almayı düşünüyorum tabi Türkiye'ye gelirse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 12 Nisan 2018; 23:48:40 >
  • Mi Max 3 tanıtılsın artık...

  • Keşke Mi6X 626 yerine 630 veya 660 ile çıksa fakat nerede. Xiaominin de gözü döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdakiler başlar yine mi 6x varken o alınır mı demeye. Yandık...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 630 ile gelir umarım. Snapdragon 626 ile aralarında ciddi fark var çünkü. 630'da LPDRR4 bellek ve cat 12 gibi ciddi geliştirmeler var.

  • Xiaomi'den yeni 5"'lik telefonlar bekliyoruz. Artık her çıkan telefon eskilerin note serisi! dediklerinin boyutunda. :( Herkes 5,5-6" sevdalısı değil. Şahsi görüşüm tek elle rahat kullanım ve taşınabilirlik olarak maksimum boyut 5"'tir.

  • Pilin tatmin edeceğinden şüpheliyim

  • Haklı olmazlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a1 de de 3080 batarya vardı bunda 2910 a düşmüş. 5 plus ve 5 pro modellerine 4k koyuyor bunlara koymuyor.
  • Keşke buna da sp625 koysaydın xiaomi :@ Ayrıca ben haberleri inceledim. Mtklı bir versiyonda olacak deniyor. Helio p60 kullanılacakmış. Bu işlemci de sp636 ayarında bir işlemci. Her ne olursa olsun zaten redmi note 5 pro sp636 ile bir adım önde. Bu iki telefon aynı fiyatta olacak büyük ihtimal o zaman kimse (stock android sevenler dışında) redmi note 5 pro dururken mi 6x almaz.

  • BaatılRhymer kullanıcısına yanıt
    Bende Mi5'deyim ama Max serisine geçmek istiyorum. Bir gün dayanan telefonlardan sıkıldım. Rahat 2-3 gün şarj süresi istiyorum artık. Mi Max 3 çıksada alsak.

  • BaatılRhymer kullanıcısına yanıt
    Keske tanıtılsa ama 1-2 ayi var bence max 3'ün mi 7 ile tanıtılır diye umuyorum efsane ötesi cihaz max serisi birde kamerada biraz iyileşmr olursa on numara olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Samsung galaxy s7 (142.4 x 69.6 x 7.9 mm) ile galaxy s9 un(147.7 x 68.7 x 8.5 mm) boyutları neredeyse aynı birinin ekranı 5.1 inch diğerinin ki 5.8 inch. Aynı boyutta daha büyük ekran kullanmak varken neden 5 inch olsun, küçük olsun diye diretiyorsunuz anlayamıyorum. Parmaklarım öyle uzun değil ama 6 inch bir telefonu rahat kullanabiliyorum.
  • canli yayin felan ne varsa yayinlayin forumda. apple'in armutun tanitimi canli yayin yapiyorsaniz bunu da yapmalisiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd660 mi note 3'teki ve enerji tüketimi ve performansıyla sınıfında gayet iyi. 636'Yla kıyaslayanlar olmuş, 636 660'ın kırpılmış versiyonu. telefon gördüğüm kadarıyla jestlerle gelecek, iphone x'deki alttan kaydırma olayı tam olarak standart olacak xiaomi'de belli oldu. çentiği almadılar Allahtan.

  • Xiaomi snapdragon 4xx serisi giriş seviyesidir snapdragon 6xx serisi orta seviye oluyor A1 orta seviye cihaz yani...!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.USTA

    Samsung galaxy s7 (142.4 x 69.6 x 7.9 mm) ile galaxy s9 un(147.7 x 68.7 x 8.5 mm) boyutları neredeyse aynı birinin ekranı 5.1 inch diğerinin ki 5.8 inch. Aynı boyutta daha büyük ekran kullanmak varken neden 5 inch olsun, küçük olsun diye diretiyorsunuz anlayamıyorum. Parmaklarım öyle uzun değil ama 6 inch bir telefonu rahat kullanabiliyorum.
    Arkadaşım 2x2=4 etmesi kadar net yazmışım. Gerçekten anlamıyorum nasıl bir bakış açısı ile okuyorsunuz. Empati noktamın sınırları dışındasınız özür dilerim.

    Allah'ını seversen kim aynı F/P'de misal varsa 140mm 5,5" telefon varken 140mm 5" telefon alır. Tabiki herkes ekran/gövde oranını dikkate alıyor.
    Rencide etmek için yazmıyorum ama yani yukarıda resmen leb değil leblebi yazmışım, anlama namına sen benden Çorum'u, 1370'i, Evliya Çelebiyi istiyorsun. Küçük derken "ekranı küçük kasası takoz gibi kastediyorum" öylemi gerçekten anladığın bu mudur. Pes...




  • şu redmi noet 5 in üretimini artır alamıyopruz stok yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.