Şimdi Ara

Samsung Galaxy J7 Duo resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, uzun süredir sızıntıları ile gündemden düşmeyen Galaxy J7 Duo modelini resmi olarak duyurdu. Galaxy J serisinin ilk çift kameralı modeli olan Galaxy J7 Duo, 12 Nisan'dan itibaren Hindistan'da satışa sunulacak. Şimdi vakit kaybetmeden bu yeni akıllı telefonun teknik detaylarına geçelim.

     


    Galaxy J serisinin ilk çift kameralı modeli


    Galaxy J7 Duo sızıntı haberlerinde de size belirttiğimiz gibi çift arka kamera ile geliyor. Cihazda 13 Megapiksel ve 5 Megapiksel çift arka kamera yer alırken, ön kamera ise 8 Megapiksel çözünürlük sunuyor. Her iki kamera da f / 1.9 diyafram açıklığına sahip ve düşük ışıkta çok iyi sonuçlar verdiği belirtiliyor. Galaxy J7 Duo, 5.5 inç Super AMOLED HD bir ekran, 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı sunarken işlemci gücünü ise sekiz çekirdekli Exynos 7870 Octa'dan alıyor.


    Amiral gemisi modelleri ile karşılaştırıldığında Galaxy J7 Duo için 3,000 mAh batarya gücünün iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkan cihaz 12 Nisan itibarıyla Hindistan'da 16,990 INR (1,080 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Cihazın Siyah ve Altın olmak üzere iki renk seçeneğinin olduğunu da belirtelim. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

     







  • S9 a tek kamera bu hurda ya 2 kamera

  • 2 kamera olsa ne olacak hurda dediğin telefona aynı kalite lens kullanıyorda öyle diyorsun isterse 5 kamera koysun kalite ve yazılım s9 la aynı olmadıktan sonra

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.