Şimdi Ara

Mercedes EQ S, elektrikli S Serisi 2020 yılında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Alman otomobil devi Mercedes, yeni EQ markası altındaki ilk tamamen elektrikli otomobilini satışa sunmaya hazırlanıyor. Ancak, gelen haberlere göre şirket aynı zamanda süper lüks elektrikli otomobil üreten şirketler arasına da hızlı bir giriş yapmak için çalışmalara başladı. Bu çalışmalar sonucu ortaya çıkacak ürünün adı ise EQ S, tamamen elektrikli S Serisi sedan.
     

    Mercedes’in büyük araç bölüm müdürü Michael Kelz ile konuşan Autocar’ın haberine göre, Alman üretici EQ markasının bir parçası olarak tamamen elektrikli lüks bir sedan üretecek. EQ S olarak adlandırılacak bu modelde S harfi, tahmin edebileceğiniz üzere S Serisini temsil ediyor.

     
    Mercedes-EQ A konepti
     

    2020 yılında yeni nesline kavuşması beklenen standart S Serisinden tamamen bağımsız olacak araç, aynı yıl EQ S adı altında Mercedes tarafından tanıtılacak. Bu iki araç, isimlerinin farklı olması gibi iki farklı platform üzerine inşa edilecek. EQ S’nin üzerinde yükseleceği platform, büyük bataryalara ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanacak.

     
     

    S Serisini baz alan EQ S’in örtüsü kaldırılmadan önce Mercedes-EQ imzasını taşıyan en az bir modelin tanıtılması bekleniyor. EQ C crossover modeli olacağına inanılan aracın bu yılın sonunda örtülerinin kaldırılmasına muhtemel gözüyle bakılıyor. Alman üretici aynı zamanda konsept olarak tanıttığı EQ A hatchback modelini üretim bandına çıkarmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

     







  • Assolist sahneye çıkıyor
  • Bu fütüristik tasarımlar sadece bana mı itici geliyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem552

    Bu fütüristik tasarımlar sadece bana mı itici geliyor?
    Kesinlikle yalnız değilsiniz
  • Tesla cok sukse yapti, ve hak ettide ama bu isler ciddilesip, her yere yayildiginda eminim Almanlar ve dolayisiyla Mercedes elektrikli oto pazarina cok hizli girecektir ki zaten alt yapi hazir.

    2020lerde artik fosil yakitli araclar sadece fantazi icabi olur, donusum cok hizli olacaktir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem552

    Bu fütüristik tasarımlar sadece bana mı itici geliyor?
    evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RichardB

    Tesla cok sukse yapti, ve hak ettide ama bu isler ciddilesip, her yere yayildiginda eminim Almanlar ve dolayisiyla Mercedes elektrikli oto pazarina cok hizli girecektir ki zaten alt yapi hazir.

    2020lerde artik fosil yakitli araclar sadece fantazi icabi olur, donusum cok hizli olacaktir
    2020 erken fosil yakıtlı araçların fantezi icabı olması için. bence önce hibrit tarzı araçlar çoğalacak sonra da tümden elektrikliye geçilecek. 2020de araçların %50sinden çoğu fosil olacak yine bence.
  • İllaki elektrikli olunca absürt tasarım mı olması gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.