Şimdi Ara

Disney'in Avatar temalı parkına, filmde yer alan robot ekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    James Cameron'ın yazdığı ve yönettiği Avatar filmi 2009 yılında izleyici karşısına çıkmış ve geniş kitlelerin beğenisini toplamayı başarmıştı. Filmin hikayesi kadar filmin geçtiği evren ve filmde yer alan ''robotik kıyafetler'' de büyük beğeni toplamıştı. İnsanların filmi daha iyi hissetmeleri için Disney geçtiğimiz yıl Pandora: The World of Avatar isimli Avatar temalı bir parkı ziyaretçilere açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Disney tarafından yapılan açıklamaya göre şirket parka önemli bir ekleme yapacak: Avatar filminde yer alan robotik giysi parkın etrafında dolaşacak.


     

    ABD'nin Orlando şehrinde yer alan parkta artık robotik giysinin de incelenebileceğini duyuran Disney yöneticisi Tono Giardano'nun açıklamalarına göre robotik giysi filmde kullanılanı yansıtacak şekilde tasarlandı. Buna karşılık filmdekinin aksine askeri bir amaç için tasarlanmadığından herhangi bir silah eklentisine ya da bu amaç için kullanılan bir uzva sahip değil. 3 metre boyunda olan robotik giysi bir operatör tarafından kontrol edilecek ve parkı ziyaret eden kişilerle Pandora hakkında sohbet edecek.


     

    22 Nisan'dan itibaren parkta yerini alacak olan robotik giysi ayrıca Pandora uydusunda yaşanan çatışmalara atıfta bulunarak hareketle Dünya'nın korunmasına yönelik tavsiyelerde de bulunacak. Böylece Disney, ziyaretçilerin hem Avatar evrenine daha yakın hissetmelerini hem de robotik giysinin bir bilinçlendirme hareketinin parçası olmasını istiyor.

     
     
     



  • elektronik olan tek parçası ses çıkartan kısımları sanırım. millet bunları yıllardır fuarlarda giyiyor fanlar.

    he birde şu varhttps://youtu.be/bET5b-OqJnA
  • Esasından burada fark etmemiz gereken adamın üstünde oturduğu robotun gerçekten çalışıyor olması !!!!!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.