Şimdi Ara

Apple yeni Mac Pro'yu 2019 yılında çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple pazarlama sorumlusu Phil Schiller, 2017'de Mac Pro'nun durumu için özür dilemiş ve onun yerini alacak harika bir şey geleceğini söylemişti. Cupertino merkezli teknoloji devi TechCrunch internet sitesine yaptığı açıklamada, yeniden tasarlanan Mac Pro'yu 2019 yılında çıkarmayı planladıklarını söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Olympus'un yeni aynasız fotoğraf makinesi PEN E-PL9 satışa sunuldu
    Şirketin çıkış tarihini açıklaması bir anlamda masaüstü çözümü arayan profesyonelleri iMac Pro satın almaktan alıkoymak istememesinden ileri geliyor. Zira birçok kişi Mac Pro'nun bu yıl piyasaya sürüleceğini düşünüyor ve gelişini bekliyordu. Apple'ın donanım mühendisliği başkan yardımcısı Tom Boger "Bugün, iMac Pro satın alma kararı veren ve Mac Pro’yu bekleyip beklememe konusunda karasızlık yaşayan bir çok müşterinin olduğunu biliyoruz" dedi.

     

    Modüler tasarıma sahip olacak


    Apple, yeni Mac Pro'nun neler getireceğini açıklamasa da modüler tasarıma sahip olacağını biliyoruz. Ayrıca şirketin üründe Intel yerine kendi ARM tabanlı işlemcisini kullanabileceği yönünde söylentiler var ancak Apple bu planını 2020'den itibaren devreye sokmayı düşündüğü için bu pek mümkün görünmüyor. Fiyatlandırma ve satın alınabilirlik durumu hakkında da henüz bilgi yok. Mac Pro ile ilgili önümüzdeki aylarda daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.



  • Şu cihaza hayranım ama çok pahalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaza ihtiyacı olanlar çoktan workstation sistemlere geçiş yaptı.

  • Arm tabanlı masaüstü işlemciyi merak ediyorum.

  • Efsane cihaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihaz çok iyi tasarıma sahip çok yenilikçi de eski büyük kasa Mac Pro'ya ihtiyaç duyanlar çok fazla. Eski Mac Pro iyi bir workstatona rakpti. Alırdınız Mapc Pro'yu sonra RAM, SSD takarak özellikleri yükseltirdiniz. Bu Map Pro'da bu yükseltmeleri yapamıyorsunuz ayrıca yıllardır Apple ürünün işlemcisini de güncellemedi. Bu yüzden workstation ile Mac Pro arasında çok ciddi fiyat ve performans farkı oluştu. Mac Pro hem çok daha pahalı hem de daha düşük performanslı ama çok daha şık ve küçük boyutlu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.