Şimdi Ara

Facebook’un yeni veri kullanım sözleşmesi Tinder’in çökmesine neden oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Cambridge Analytica skandalında Facebook ağından sızdırılan kullanıcı bilgilerinin giderek daha ürkütücü boyutlara ulaşması sosyal ağ devini köşeye sıkıştırdı. Skandal ortaya çıktığında beri sert adımlar atarak güven kazanmaya çalışan Facebook’un son hamlesi ise Tinder’i çökertti.


     


    Tinder neden kilitlendi?


     


    Facebook yaptığı son düzenlemelerde artık üçüncü taraf veri sağlayıcılardan kullanıcı verisi satın alma konusunu iptal etmiş ve reklam verenlerin de erişimini kapatmıştı. Bu hafta ise üçüncü taraf uygulamaların kullanıcı verilerine erişimini kısıtladı.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Ünlü arkadaş bulma sitesi Tinder telefon numaraları yanında Facebook hesabı ile de uygulamaya girmeye izin veriyor ve buradan kullanıcılara ait bazı verileri çekiyordu. Erişimin kısıtlanması nedeniyle Tinder bu verilere ulaşamadı ve Facebook ile giriş imkânsız hale geldi.


     


    Kullanıcılar Facebook hesapları ile uygulamaya girememekten şikayetçi iken geliştirici firma ise problem üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bununla birlikte net olarak ne zaman ve nasıl problem çözülecek açıklanmadı.


     


    Facebook hesabı ile giriş yapılan diğer arkadaşlık ve buluşma sitelerinde böyle bir problemin yaşanmadığı dile getiriliyor. Bu da Tinder’in Facebook hesaplarından daha fazla veri mi çektiği sorusunu akıllara getiriyor.


     







  • Zaten kimseyle eşleştiğim yoktu... Benim için hayat aynen devam ediyor.

  • instagram takipçisi kasan kezbanlar
    gecelik para karşılığı veren eskortlar
    travestiler

    bunlarla dolmuş burası.boşuna kullanmayın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.