Şimdi Ara

Huawei P20 Pro yorumlarımız l Mobilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Mobilite'nin yeni bölümünde Erdi Özüağ ve Mesut Çevik başta Huawei P20 Pro olmak üzere Xiaomi'nin oyun bilgisayarı ve yeni iPad gibi gündemde öne çıkan gelişmeleri yorumluyorlar. 



  • 299 dolar 1188? oluyor zaten

    yine zor... Ha AK lanmadan önceki dolar kurları olsaydı... O zaman olabilirdi...



    Kıraathanelere devam...

  • Hangi dakikada hangi konu var onları bi yazsanız ne olur? Kaç dakikadır Xiaomi bilgisayarı bulamadım, video zaten donup donup duruyor. Yapacağınız..

  • Erdi ve Mesut abilerim, sizi çok severim, Tükiye'de yaptığınız işi sizin üzerinize yapan kimse yok, sizi izlerken inanılmaz keyif alıyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum FAKAT başlığa koyacak kadar önem gösterdiğiniz Mi Gaming Notebook'u bu kadar yüzeysel geçmeniz, sanki tanıtımı izlememiş gibi 2 cümle ile geçiştirmeniz hoş olmamış, adamlar açıkça kendilerini Alienware gibi en üst seviye oyun kasaları ile kıyasladılar, Dell 7577, Acer Nitro ya da Lenovo Legion gibi alt seviye oyun kasaları bizim muhattabımız değil dediler (yani ağızla söylemediler ama hissettirdiler) ve birebir aynı özellikteki Alienware ile (i7-7700HQ, GTX 1060, 16 GB Ram, 256 SSD, 1 TB HDD) kıyaslama yaptılar, bunun sonucunda Mi Gaming Notebook daha yüksek performans gösterdi + çok daha soğuk çalıştı, bu soğukluk ile işlemcideki ani performans düşüşlerini de yok etmiş durumda olduğunu gösterdi, ayrıca incecik çerçeveler ile hantal oyun bilgisayarlarına yeni bir soluk getirmişler, gerçi tam metal kasa yapısı ve 3 tane ekran kartının üstünde, 2 tane işlemcinin üstünde olmak üzere devasa 5 tane geniş bakır borudan oluşan soğutma bloğu yüzünden halen ağır, 2.77 kilogram fakat yaptıkları şov buna değer olduğunu gösteriyor, ayrıca ledler kapalı iken oluşan sadelik ve o garip ama çekici menteşe tasarımı takdire şayan, sırf başlık için girdim, tüm sohbetinizden de keyif aldım fakat Mi Gaming Notebook'a ağır haksızlık etmişsiniz...

    Edit: Videonun başlığı değişmiş, P20 hakkında çok daha fazla yorum var, yerinde olmuş, dikkate aldığınız için teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 2 Nisan 2018; 23:00:13 >




  • Erdi mikrafonu yedi galiba

  • Haklı.

  • FlymeOs kamera içindeki modlarda gömülü var ve Google Goggles QR code destekliyor

  • Tiz bir ses geliyor birtek ben mi duyuyorum ?? :(

  • huawei'de en az ascend p7 den beri kamera uygulaması qr kod okuyabiliyor

  • Xiaomi evet telefon piyasasında sağlam adımlarla ilerleyen ve sevdiğim bir firma. Ancak oyun dizüstü bilgisayarı olarak bu F/P oranıyla giriş yaparsa, en azından Türkiye için yetersiz bir giriş olur.

    Çünkü en başta Monster'ın kalesi olan memlekette 1250 $'dan i7 ve GTX 1060'lı dizüstüler var. Yine Asus'un ve Dell'inde dönem dönem F/P ( GTX850,860,950,960,1050,1060 ve dönemlerinin dengi modellerde ) olarak oldukça agresif oyun dizüstü bilgisayarları sunduğunu gördük. Ha ama amaç tepe modellere oynamaksa orda da MSI var misal.

    Marka algısı - servis ağı faktörlerinide işin içine katarsak Xiaomi'nin TR 'de bugün girse iş yapacağı fiyatlar üç aşağı beş yukarı şunlar olur.

    GTX1050 - 3000 tl
    GTX1050ti - 3500 tl
    GTX1060 - 4500 tl

    gibi fiyatlarla; yoksa Xiomi için GTX 1050ti lı modele 1000$, GTX 1060 lı modele 1400 $ la girerse Türkiye'de rekabet etmesi zor olur.




  • Eskiden kutuplaşmalar farklı şekilde oluşurudu. AMD olmadan Intel, Ati olmadan nVidia kendini güncellemez, geliştirmezdi. Zaman ve alışkanlıklar da değişti. Samsung-Google olmasaydı acaba iPhone da kendini bukadar fark yaratmaya zorlar mıydı? Ve birşey daha; acaba Steve Jobs yaşasaydı şu gereksiz çentik tartışmaları oluşur muydu? :)

  • Template in kenarına bir yerine mobilite yazsaydınız :D p20 Pro diye girdim mobilite çıktı :D

  • Logitach'in ipad için ürettiği kalemde basınç hassasiyeti yok. Dolayısıyla 5 dolar bile etmez. Ucuz demeniz garip olmuş.

    P20nin işlemcisi eski nesil. Neden LG'ye yaptığınız gibi itin bi tarafına sokup çıkarmıyorsunuz? P20 almanın ne mantığı var? Sadece kamera telefonun iyi olmasını mı sağlıyor? Kaldıki kamerada sizin de bahsettiğiniz gibi bi sürü eksik var. Eski nesil bir telefona 4000 olursa iş yapar demek nasıl bir mantık? Geçen yılın telefonu bildiğin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 3 Nisan 2018; 8:58:20 >
  • uygun fiyatlı ipad mi ?

  • Samsung Browser QR kod okuyor. Nasıl bilmezsiniz!!

  • Beauty modu kapatınca P20'nin ön kamerası 1080p çekebiliyormuş.


    09:30:

    https://www.youtube.com/watch?v=DborQY7z4kI
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Keşke kamera düzgün olaydı, onu da tam becerememişler P20 Pro'da malesef, zoom hariç her yerde, videoda, fotoda, selfie'de neredeyse her yerde S9 Plus, P20 Pro'yu darma duman ediyor. Karşılaştırmaya şuradan bakabilirsiniz

    https://www.youtube.com/watch?v=DborQY7z4kI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodin

    Keşke kamera düzgün olaydı, onu da tam becerememişler P20 Pro'da malesef, zoom hariç her yerde, videoda, fotoda, selfie'de neredeyse her yerde S9 Plus, P20 Pro'yu darma duman ediyor. Karşılaştırmaya şuradan bakabilirsiniz

    https://www.youtube.com/watch?v=DborQY7z4kI

    Bu ve bunun gibi karşılaştırma videolarında , dxomark denen sitenin zerre güvenilir olmadığını görmüş olduk. Büyük reklam parası almışlar bu belli. 4k 60 fps ve 4k 30 fps'de optik sabitleme yapamayan telefon video tarafında 99 puan alırken, s9 plus 91 puan almış. Bundan sonra kimse dxomark sitesinin yaptığı puanlamaya güvenmesin. Artık kamera konusunda kesinlikle, örnek gösterilecek bir site değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor, benim de DXOMark'a olan güvenim yerle bir oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvlono

    Eskiden kutuplaşmalar farklı şekilde oluşurudu. AMD olmadan Intel, Ati olmadan nVidia kendini güncellemez, geliştirmezdi. Zaman ve alışkanlıklar da değişti. Samsung-Google olmasaydı acaba iPhone da kendini bukadar fark yaratmaya zorlar mıydı? Ve birşey daha; acaba Steve Jobs yaşasaydı şu gereksiz çentik tartışmaları oluşur muydu? :)

    Steve Jobs yaşasaydı tartışma falan olamaz, "ben yaptım benden iyi mi bileceksiniz..." der geçerdi. "beğenmedim..." diyene de "dik tut üstüne otur..." cinsinden cevap verirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.