Şimdi Ara

Kripto para yatırımcılarının yeni uygulaması Investing.com güncelleme aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Kripto para kullanıcılarının yatırımlarını takip edebileceği yeni bir uygulama mevcut. Kripto paralarla ilgilenen yatırımcılar için anlık veri takibi sunan, dijital paralar hakkında detaylı haberler veren Investing.com'un kripto para mobil uygulaması yayınladığı günden bu yana ciddi bir ilgi gördü.
     
     
    Dünya borsasının da önemli kaynaklarından olan site, kripto paraların varlığına daha fazla sessiz kalamadı ve dijital para borsasına da giriş yaptı. Sitedeki kripto para bölümünün yayına alınmasından sonra Investing.com, dahili ve özelleştirilebilir portföylerle birlikte özel olarak kripto paralara yönelik veri odaklı bir yatırım çözümü alternatiflerinden biri oldu.
     
    Investing.com kripto para uygulaması, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri değerlendirerek yeni bir güncelleme yayınladı. Yatırımcıların borsayı anlık olarak takip etmek istediklerinde ilk olarak başvurdukları uygulama, çeşitli bağlantı hatalarını da düzelterek daha stabil ve kararlı bir şekilde kullanılmaya başladı.
     
    Uygulamayı Android için buradan 
     
    iOS için ise buradan indirebilir veya güncelleyebilirsiniz. 







  • Bir program yeni çıktıysa haberi yapılabilir dikkat edin yapılır demiyorum yapılabilir ama güncelleme aldığında da haberi yapılır mı ya?

  • cyberfalcon C kullanıcısına yanıt
    Önemli bir uygulama, ciddi bir hatayı düzeltmek adına bir güncelleme aldıysa. Evet yapılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok süper bi program, döviz takibi veya finans ile alakalı her şey gerçek zamanlı şekilde veriliyor.

  • Güncellemenin içeriği haberde yazmıyor. Hiç olmazsa hangi "ciddi hata" düzeltildi onu belirtseydiniz.
    Marketteki binlerce önemli uygulama her hafta ciddi hatalar düzelten güncellemeler alıyor. Aynı hassasiyetinizi onlar için de bekliyorum.
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Haberin sonunda bağlantı hatalarının düzeltildiği diye eklenmiş. Bağlantı hatası Uygulama açıkken wifi den mobile geçince, uygulama bir daha açılmıyor. Telefonu kapatıp açmak veya zorla durdurmak gerekiyor. Kullanan kişiler bu sorunu biliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberde yazan çeşitli bağlantı sorunları giderildi cümlesi ile yazdığınız bu cümle arasında dağlar kadar fark var. Burası teknoloji sitesi. Bunun gibi detayları haberlerin içeriğinde görmek istiyoruz yorumlarda değil. Uygulamayı kullanmadığım için bu sorunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum. Haberlerde görmek istiyoruz dememin sebebi de buydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 1 Nisan 2018; 14:8:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.