Şimdi Ara

Google, GIF platformu Tenor'u satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Arama motoru lideri Google yaptığı açıklamada GIF platformu Tenor'u satın aldığını duyurdu. 300 milyon kullanıcısı olan Tenor, Android iOS ve masaüstü cihazlarda GIF (hareketli görseller) aramak için kullanılıyor. Şirket geçtiğimiz yıl 12 milyar aramaya ulaştığını açıklamıştı.


    Google GIF'leri arama sonuçlarında gösterecek


    Google, GIF platformunu Google Görseller ve şirketin sanal klavyesi olan Gboard'a entegre etmeyi planladığını belirtti. Yapılan açıklamada, çoğu kişinin sanal ortamda kendini ifade etmek için Google Görselleri kullandığı ve milyonlarca GIF araması yapıldığı söylenirken, Tenor'un satın alınmasında kullanıcıların bu isteklerine karşılık verebilmenin etkili olduğu açıklandı.

     

    Google, Tenor'u ayrı bir birim olarak tutacağını ve şirket kurucuları David McIntosh, Erick Hachenburg ve Frank Nawabi'nin şirketi yönetmeye devam edeceklerini de duyurdu. Satın almanın ne kadara gerçekleştiği ise şu an için belirtilmedi.
     







  • Kullandığınız gif lere göre size reklamda gösterecek aynı zamanda google her zaman yaptığı gibi verilerinizi izinsiz veya izinliymişçesine işleyecek ve arkaplanda başka şirketlerlede paylaşacak, google belkide aralarında en şeytanı,

  • Yine verilerimiz yurtdışına çıkıp pazarlıcaklar

  • .gif demişken, şu avatara hareketli resim yükleme sorununu ne zaman düzelteceksiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.