Şimdi Ara

Google'da mobil öncelikli indeksleme dönemi resmen başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google arama verileri, web'deki çoğu kullanıcının bilgisayar yerine mobil cihazları tercih ettiğini gösteriyor. Şirket, Kasım 2016'dan bu yana test edilmekte olan mobil öncelikli indekslemenin arama sonuçlarında devreye girmeye başladığını açıkladı. Sadece masaüstü sürümü olan ve mobil cihazlarda düzgün görüntülenmeyen web siteleri artık ikinci plana atılacak.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone üreticisi Foxconn, 866 milyon dolara Belkin'i satın alıyor
    Endüstri uzmanları, masaüstü kullanımının yakın zamanda tamamen sona ermeyeceği konusunda hemfikir. Ancak, kullanıcıların büyük bir bölümü akıllı telefon ve diğer mobil cihazlar üzerinden internete girmeyi tercih ediyor. Mobil uyumlu web sitelerinin daha üst sıralara taşınması bu açıdan büyük fayda sağlayacak.
     

    Mobil öncelikli indeksleme ne işe yarayacak?


    Öncelikle uygulanan değişikliklerin kullanıcılara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak adına hayata geçirildiğini belirtelim. Mobil öncelikli indeksleme ile kullanıcılar bir arama gerçekleştirdiklerinde, mobil cihazlarda görüntülenmeye en uygun şekilde hazırlanmış web siteleri sonuçların ilk sıralarında yer alacak.

     

    Şirket değişikliklerin doğrudan içerik sıralamasını etkilemeyeceğini ancak mobil platformlarda yapılan aramalarda ortaya çıkan sonuçlarda mobil cihazları desteklemek için uygun şekilde hazırlanmış sayfalara öncelik verileceğini belirtti. Yeni sistemin ne zaman tamamen devreye gireceği konusunda ise henüz net bir bilgi yok.







  • mobilde bile çoğu zaman masaüstü görünüme döndürmeye uğraşıyorum, saçma sapan mobil sayfa tasarımı ve reklam konumları yüzünden. önce mobil sayfa tasarımlarına bi standart getirsinler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxmania

    mobilde bile çoğu zaman masaüstü görünüme döndürmeye uğraşıyorum, saçma sapan mobil sayfa tasarımı ve reklam konumları yüzünden. önce mobil sayfa tasarımlarına bi standart getirsinler.

    Katılıyorum. Genelde mobil sürümler fonksiyondan da eksik oluyorlar, en basitinden donanımhaberin mobil sürümün forum destek kısmı yok Her şeyi geçtim, Google'ın olan Youtube bile mobilde sürekli tasarım değiştiriyor fonksiyonlardan ötürü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.