Şimdi Ara

Google Play Store'da ülke sınırlarını aşmak olanaklı hale geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı uygulamalar belli ülkelere destek verirken, diğer ülke kullanıcıları bu uygulamaları çeşitli yöntemlerle akıllı telefonlarına indirebiliyorlar. Örneğin; PUBG uygulaması yakın zamana kadar sadece Çin kullanıcılarına açıktı. Bu tarz durumlarda en sık kullanılan yöntem VPN uygulamaları oluyor.
     
    Google Play Store'da ülke filtreli bir uygulamayı indirmek istediğiniz taktirde uygulama bulunamıyor. İndirmek istediğiniz uygulama örneğin sadece ABD'de indirilebiliyorsa VPN indirip ip adresinizi ABD olarak seçip, Google Play Store ön belleğini temizledikten sonra giriş yaptığınız taktirde o uygulamayı indirebilir veya satın alabiliyorsunuz. Google'nin Android marketi Play Store için yayınladığı güncelleme sayesinde artık böyle uğraşmanıza gerek duymadan özel bir menü ile ülke filtreli uygulamayı indirebileceksiniz.

    Nasıl Aktif Edilir?

     
    Google Play Store'u açın. Sol tarafta ki ayarlar menüsünden hesabı seçin. En altta bulunan ülkeler ve profil seçeneğinine dokunun. Ülkeler seçeneğinden seçmek istediğiniz ülkeyi seçip ana sayfaya gelin. Artık indirmek istediğiniz uygulamayı indirebilir veya satın alabilirsiniz.

    Bu işlemi yaparken bilmeniz gereken önemli bir konu var. İndirmek istediğiniz uygulama hangi ülke veya ülkelerde kullanıma açıksa o Google Play'den o ülkeyi seçmelisiniz.

    Google Play güncellemesi kademe kademe dağıtılıyor yakın zamanda ülkemiz için de güncelleme alacaktır.
     







  • HahahahHHH komik ülke sınırını kaldıracak güncelleme ülkemizde yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youssouf1995

    HahahahHHH komik ülke sınırını kaldıracak güncelleme ülkemizde yok

    Önce haberi okuyun sonra yorum yapın boş boş yorum yapmak için çaba harcamayın

    "Google Play güncellemesi kademe kademe dağıtılıyor yakın zamanda ülkemiz için de güncelleme alacaktır."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca sanırım haberde de bir eksiklik var; bu özellik eğer yurt dışında sık sık Google Play Store kullanıyor/kullandıysanız aktif hale gelecek gibi bir açıklama yapılmıştı, amaç roaming yaptığınız ülkedeki markete ulaşabilmeniz, güncellemenin geldiği birkaç kullanıcı market seçiminde sadece daha önce gittikleri ülkelerin marketlerinin seçebildiklerini söylemişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.