Şimdi Ara

İstanbul Yeni Havalimanı IGA'da Teknofest lansmanına katıldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Türkiye'nin en büyük teknoloji festivalı olması planlanan TEKNOFEST İSTANBUL festivali 20-23 Eylül tarihleri arasında İGA'da gerçekleştirilecek. 29 Ekim 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek olan havalimanı bu festival sayesinde açılış yapılmadan ilk misafirlerini ağırlayacak.

    Her yaş grubundan gençlere teknolojiye duyulan ilgili artırmak ve üretken gençleri desteklemek amacıyla faaliyetlerine devam eden T3 Teknoloji Takımı Vakfı bu festival ile gençlerin teknolojiye olan ilgisini pekiştirmeyi umuyor.

    20-23 Eylül 2018 tarihlerinde, İstanbul Yeni Havalimanı (İGA / İstanbul Grand Airport) yerleşkesinde gerçekleştirelecek TEKNOFEST İSTANBUL kapsamında, toplumun her kesimine hitap eden farklı aktiviteler yer alacak
    Ortaokuldan yüksek öğrenim mezunlarına kadar geniş bir yaş aralığına hitap eden ve yarışmacıların teknolojik ürünler tasarlayıp geliştirecekleri teknoloji yarışmaları, her yaş gurubundan izleyiciye hitap eden havacılık gösterileri, çocuk ve gençlere yönelik aktiviteler, teknoloji girişimleri ve yatırımcılarının biraraya geleceği uluslararası girişim fuarı, teknoloji gündemine ilişkin seminerler, teknoloji yarışmalarına katılan ekiplerin takım tanıtım standları, teknoloji firmalarının marka tanıtım standları yer alacak.

    Festival kapsamında birçok teknoloji yarışması gerçekleştirilecek.

    Bunlar;

    İha Destekli İnsansız Kara Aracı Yarışması
    İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması
    Robotaksi Yarışması
    İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması
    Roket Yarışması
    Robotik Fetih 1453 Yarışması
    İnsansız Hava Aracı Yarışması
    Savaşan İha Yarışması
    Model Uydu Yarışması
    Havalimanı Sistemleri Iot Uygulamaları Yarışması
    Sürü İha Yarışması
    Yapay Zeka Yarışması







  • RTE havalimanı

  • Adamlar organizasyonun kralını yapmış, her zaman yakındığımız, "keşke bizde de böyle şeyler düzenlense de geleceğe daha büyük umutlarla bakabilsek" diye can attığımız şeylere vesile olabilecek bir yarışma düzenleniyor; aklıevvelin biri gelmiş"RÖTÖÖ HÖVÖLÖMÖNÖ"...

    Bi' bitmediniz be, bi' bitmediniz... Düşün şu milletin ve devletin yakasından.

  • bu tarz lansmanlar daha fazla olmalı devlet el birliğiyle verip gençleri özendirmeli.mesela havacılık veya savunma fuarları kurulmalı sadece çocuklar için özendirici olması için bilgi için her şehri gezmeli bu fuar uçak tank ve diğer araçlar,yeni nesli meraklandırıp onları daha iyi motive edip ve bazıları ülkemize yararlı mühendis pilot veya başka yardımcı olabilir geliştirmeleri ama ilk önce merak etmeleri önemli olan.Maalesef ülkemizde erkek çocukların çoğunluğunu futbolcu olarak yetiştirme sevdası var,artık bırakın çocukların yakalarını futbol herkes futbolcu olamaz çocukların geleceğiyle oynamayın.belki başka spor veya branş dallarda daha iyi olucak yönetici mühendis pilot v.s olucaklar.yıl olmuş 2020 hala top peşinde koşturtuyoruz çocuklarımızı az bilinçlenelim.

  • Valla izlerken duygulandim ulkemizin bu tarz etkinliklere onem verdigini gormek guzel.

  • Yalan, düzmece, inanmayın, hepsi algı operasyonu havaalanı yok hepsi yalan İHA yok SİHA yok ATAK helikopteri, ALTAY milli tank, BMC Kirpi, BMC Vuran 4x4 zrıhlı araç, MPT , FIRTINA obüsü, PARS VE Arma zırhlı muharebe aracı, gözcü mini insansız hava aracı vs. vs. vs. yalan onlarda yalan :D Yalan diye diye yapılamaz diye diye kandırdılar memleketimizin insanlarını.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.