Şimdi Ara

Apple Pencil destekli ucuz iPad modeli yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, eğitim temasına odaklanacağı yılın ilk büyük lansman etkinliğini 27 Mart'ta gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte, eğitimciler ve öğrenciler tarafından sınıflarda kullanılmak üzere tercih edilebilecek daha ucuz bir iPad tanıtması bekleniyor. Giriş seviyesi 9.7 inçlik iPad, 329 dolar fiyat etiketi taşıyan piyasadaki mevcut modelden %20 daha ucuz yani 259 dolara satışa sunulabilir.

     

    Yeni iPad Apple Pencil desteği ile gelebilir


    Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, yeni iPad, Apple Pencil desteği sunabilir. Bu öngörü üç açıdan bakıldığında inandırıcı geliyor. Öğrencileri hedefleyen bir cihazda stylus kalem desteği sunulması son derece mantıklı. Ayrıca etkinlik davetiyesinde elle çizilmiş bir Apple logosunun yer alması ve şirketin Apple Pencil üretimini 2018 yılında ikiye katlayarak 10 milyona çıkaracak olması da bu iddiaları doğrular nitelikte. Şu an itibariyle sadece iPad Pro, Apple Pencil'ı destekliyor.

     


    Daha büyük çerçeveli 9.7 inç ekrana sahip olacak


    Apple ucuz iPad modelinin birkaç farklı modelini çıkarabilir. Yeni iPad'in Apple Pencil'ı destekleyebilmesi için ekran camının altında bir sayısallaştırıcı katman olacak. Bu da ucuz modeldeki ekranın, beyaz dengesini çevredeki ışığa göre otomatik olarak ayarlayabilen True Tone görüntüleme teknolojisine sahip olmayacağı anlamına geliyor. 9.7 inçlik ekranın daha büyük çerçevelerle birlikte standart 4:3 görüntü oranına sahip olacağı da gelen haberler arasında.

     

    Ayrıca Bkz.Youtube'da müzik dinleyenlere kötü haber

    Depolama kapasitesi düşük olacak


    Yeni iPad, eğitim odaklı uygulamalar için tasarlanan ClassKit'in avantajlarından faydalanabilmek için bu framework'ün dahil edildiği iOS 11.3 işletim sistemini çalıştıracak. Yüksek bir depolama kapasitesine sahip olması beklenmeyen cihazdaki içeriklerin büyük bölümünün iCloud üzerinde tutulması hedefleniyor. Ancak Apple'ın öğrencilere daha fazla iCloud depolama alanı sunma ihtimali var.







  • Yarın belli olacak o zaman öylemi ?
  • Hala P580 (Samsung Tab A SPen li model) e son guncellestirmeleri vermeyen, Oreo hakkinda yorum bile yapmayan Samsung dusunsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 260 dolar...işlemciden bahsedilmemiş.



    2018 ipad'lerde 8 çekirdek A11x bionic işemci olacak deniyordu.Bunda kırpılmış versiyon olur herhalde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet furyası da yavaştan bitmeye başladı.

  • Daha ucuz kalem çıkarsalar ya

  • 2017 ipad, air2 den daha ucuza satiliyor. Muhtemelen bu cikan daha ucuz olacaktir. Ayrica şu saçma para tuzagi kalem sorununuda coZse iyi olacak. Samsungun milyonyıl önce yapabildigini halen zorla yapiyor adamlar. Onuda birkac modelde kullanabiliyorsun. Gözlerini para bürümüş adamlarin.

    Umarimki bu ucuzlama ekrandan veya bataryadan goturmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android tarafında pek rakibi kalmadı apple ın çok araştırdım ettim sd 800 serisi işlemci kullanan bi tablet aradım ama bulamadım mecbur 2017 ipad aldım memnunum şuanda ios 12 kurmazsak baya goturur düşüncesündeyim.

  • 300 dolarlık ipad'in kalem desteği yok. 250$'lık ipad'in de kalem desteği olacağını hiç zannetmiyorum. Kaldı ki kalemin kendisi 100$

  • Ipad beklerken ACER kalemli ChromeOS tabletini duyurmus. 329$ diyor.



    https://www.digitaltrends.com/computing/acer-chromebook-tab-10-finally-revealed/#/2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ögrenciler ıcın 299 dolar normal satıs fıyatı 329 dolar a10 fusıon chıpset + kalem destegı + ogrencıler ıcın 200 gb cloud alan gayet makul .tr fıyatı mevcutta kı ıpad 2017 32 gb lıgın yerını alacak aynı fıyata .Kalem 479 tl olması tr sartlarında bıraz pahalı .ne kadar ıslevsel kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ama ıllakı kalemle cok fazla detaylı ısler yapılıyordur.
  • dükkana koymuşlar. ayrıca 2017 ipadi kaldırmışlar.
    pro, yeni (1700tl) ve mini4 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rryzen

    ögrenciler ıcın 299 dolar normal satıs fıyatı 329 dolar a10 fusıon chıpset + kalem destegı + ogrencıler ıcın 200 gb cloud alan gayet makul .tr fıyatı mevcutta kı ıpad 2017 32 gb lıgın yerını alacak aynı fıyata .Kalem 479 tl olması tr sartlarında bıraz pahalı .ne kadar ıslevsel kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ama ıllakı kalemle cok fazla detaylı ısler yapılıyordur.
    incelemeler vardı.. bir pro ile kıyaslanmayacak şekilde basit işler yapılabileceği belirtiliyordu... sizde videoları bir inceleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.