Bir de daha önce beyaz sonyericsson kullanan oldu mu? Özellikle sürekli cepte taşınması halince kirlenme durumu (kalıcı olarak tabi. silinibiliyorsa çok dert değil) nedir acaba? Bir telefoncu beyaz da getirtebilceğini ama benden kesin bişey söylememi istedi. O yüzen soruyorum.
Ben Beyaz W850i kullanıyorum... Telefonun üzerinde öyle bariz lekeler oluşmuyor... Yani sandığınız gibi ''Kir tutmuyor''... Veya renginde bir boğulma olmuyor... Heralde sürekli cepe girip çıkarken sürtündüğü içindir... Fakat en önemli sorun ''telefonun üzerinde bulunan yazıların ve parçaların bağlantı yerlerindeki minik girintilerde kir birikiyor''... Bunuda aylık bir temizlikle halledebiliyorsunuz... Forumda çok kişiden duydum ''beyaz telefon kir tutar'' diye... Kesinlikle öyle bişey yok, içiniz rahat olsun... Neki bu T-short'mü... Ayrıca beyaz telefon kullanmanın en hoş tarafı her girdiği ortamda kendini bariz belli etmesi... Gerçektende çok dikkat topluyor...
ben çok sıkı bi takipçisi değilim se nin.önceden nokia kullanıodum zaten.ama bu teli almaya karar verdim ilk çıktığında.yani o zamandan beri takipçisiyim.:) fiyatı ilk çıktığında hepsiburada.com da 275 euro+kdv ydi.yaklaşık 1 ay sonra fiyatı 269 euro+kdv ye düştü.yanii 2 gün önce.ama ilerde fiyatı daha düşer mi bilmem?
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
arkadaşlar bu se telfonlarında fiyat düşüşleri piyasaya çıktıktan ortalama ne kadar zaman sonra oluyor ? 1 ay kadar beklemeye değer mi acaba ? yoksa fiyatta 3-5 aydan önce oynama olma durumu olmuyor mu? telefonların sıkı takipçilerinden cevap bekliyorum
ileride mutlaka düşer fiyatı ama ne kadar zaman alır bunu kestirmek zor, telefonun ne kadar tuttuğu ile de alakalı , baktığımda tutacak gibi bir izlenim var ama belli olmuyor umarım ben aldıktan kısa bir süre sonra 80-100liralık ciddi bir düşüş olmaz.
Telefonda karttaki mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz? Bir yerde sadece hafızadakiler yapılaibliyor diye okudum da..
yok öyle birşey... hiçbir SE telefonunda öyle birşey yok. yeri gelmişken hiçbir SE telefonu, bluetoothla müzik resim vs. gönderdiğinizde telefon belleğine kaydetmez. direkt hafıza kartına kaydeder. böylece istediğini boyutta veri alabilirsiniz.
yine yeri gelmişken bir müzik parçasını dinlerken aynı zamanda onu başka bir telefona gönderebilirsiniz. yada telefonda müzik dinlerken biri size bluetooth vasıtasıyla başka bir parça gönderebilir.
bunları yazıyorum çünkü 2wicky ye katılıyorum sayfalarca özelliklerinden bahsedildi hala inceleme bekleniyor. tekrar tekrar sorulacağına tek ricam yazıları baştan okumaya başlamanız, sondan değil.
diğer anlamadığım konu 40 kişi malzeme kalitesinin, sürgü mekanizmasının sorunsuz olduğunu yazıyor, bir kişi 'dandik' diyor, tüm forum buraya kayıyor. sayfalarca telefon sorunluymuş, malzeme soyulmuş, tuşlar göçmüşçesine telefonu yerici sorular sorulup cevaplar veriliyor.
niye kimse 2wicky ye inanmıyor? mekanizmanın ve malzemenin kalitesi aldığınız gün değil birkaç ay sonra belli olur. hala bozulmamışsa, takılmıyorsa sorun yoktur.
samsungun mekanizmasını da bu kadar övmeyin derim. bir çok arkadaşımın E250 sinin üst kısmı zangır zangır sallanmakta. yada U600 ün pil kapağını çıkarıp arkasını çevirip yukarı itin, incecik bir mandal yayı göreceksiniz. telefonun tüm hayatı o kılcal yaya bağlı. çoğu samsung mekanizması aynı. samsung slider da üstün tabi, çünkü tüm üretim ve ar-ge tarafını o tarafa yatırıyor. ama kalkıp 2. sliderini çıkaran SE ye haksızlık etmeyin derim.
Telefonu dün aldım. Bir iki bir şey yazayım çok vaktim yok. Telefon çok güzel çok beğendim. Yanlız kayar kapakta samsunga göre fark bu da bir gerçek. Kapak açıldığında çok hafif sallanıyor. Ama sorun yaratcak veya insanı rahatsız edicek bişey değil (bundan önce samsung e900 kullandığım için karşılaştırma yapabiliyorum). Telefonun ışıkları ve titpi çok güzel. Temalar oldukça güzel telefona renk katıyor. Ekran mükemmel diyebilirim. e900'ün ekranını çok beğeniyordum. Ama se'ninki e900'den de üstün. Hoporlör çıkışı oldukça yüksek ve kaliteli. Tuş takımı güzel gözüküyor. Ve kesinlikle malzemesi kalitesiz gibi bir durum yok. Telefonu eline aldığınızda farkediyorsunuz zaten. Bu malzeme kalitesiz olayı nerden çıktı zaten tam anlamadım ben.
Kulaklığı pek beğenmedim. Gerçi ben kulak içine giren kulaklıklardan hoşlanmam pek o yüzden pek içim ısınmadı. Anladığım kadarıyla herhangi bir jaklı kulaklık alarak, içinden çıkan kulaklığın ara mekanizması saysinde kullanabiliyoruz. O yüzden kulak arkası kullaklardan bir tane alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Bu arada kullaklıpın ara mekanizmasındaki kumanda da bir tuş var fakat basıncca bir şey olomuyor. Bu tuş ne işe yarıyor acaba? Benimki bozuk mu?
ilovemymobile teşekkürler, hislerime tercüman olmuşsun. Telefon çok yeni olduğu için malzemesi süper gibi şeyler söyleyerek yanıltmak istemem kimseyi, 3 ay sonra pörtleyedebilir şimdiden kimse bilemez. Ama bence hiç bir sorun yok malzemede.
tigger_agc hayırlı osun, uzun bir inceleme yaparsın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 30 Ağustos 2007; 11:07:19 >
Kulaklığı pek beğenmedim. Gerçi ben kulak içine giren kulaklıklardan hoşlanmam pek o yüzden pek içim ısınmadı. Anladığım kadarıyla herhangi bir jaklı kulaklık alarak, içinden çıkan kulaklığın ara mekanizması saysinde kullanabiliyoruz. O yüzden kulak arkası kullaklardan bir tane alıp o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Bu arada kullaklıpın ara mekanizmasındaki kumanda da bir tuş var fakat basıncca bir şey olomuyor. Bu tuş ne işe yarıyor acaba? Benimki bozuk mu?
Sana Senheiser cx300 kulaklık tavsiye ederim. Mükemmel sonuç veriyor. Ama onlarda kulak içi malesef.
O bahsettiğin tuş kulaklık kulağında iken gelen çağrıları cevapmaya yarıyor. Yani telefonun cevaplama tuşuna basmana gerek yok cihazı cebinden çıkarıp. O tuşa basıp konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 30 Ağustos 2007; 11:45:14 >
samsungun mekanizmasını da bu kadar övmeyin derim. bir çok arkadaşımın E250 sinin üst kısmı zangır zangır sallanmakta. yada U600 ün pil kapağını çıkarıp arkasını çevirip yukarı itin, incecik bir mandal yayı göreceksiniz. telefonun tüm hayatı o kılcal yaya bağlı. çoğu samsung mekanizması aynı. samsung slider da üstün tabi, çünkü tüm üretim ve ar-ge tarafını o tarafa yatırıyor. ama kalkıp 2. sliderini çıkaran SE ye haksızlık etmeyin derim.
aynen sana kayılıyorum hocam. 2 aylık bir u600 ü elime aldım incelemek için kapağı kaydırıp açtım ve nevigasyon tuşlarını kullanmaya başladığım anda kapağın zangır zangır oynadığını gördüm. yani diyeceğim şuki bu işin erbabı samsungun şu an için en baba telefonu sayılabilecek telefonlarından biri olan u600 de bile bu sorun var yani
alanlar tavsıye edermı bu makınayı walla bunu gordukten sonra u 600 bile gozumden dustu
ama şimdi daha paraya w810 mu alsam ya nıye bukadar benzer telefon cıkartıp adamın kafasını karıştırırlarki aynı özellikte 150 200 lıra daha az ama diyaznı yokmu çok değişik bi havası var