Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W580i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W580i Sayfa: <<   < önceki  15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MaVErick.

14 Şubat 2008; 19:22:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya banada telefoncu 10 saat demişti ama bende 14 saat falan bıraktım şarjda iyice bitirdim şarjını ama bakalım belki oyun oynadığım için çabuk bitmiştir oyun oynamaya başladığımda da ortalardaydı gerçi şarjı .umarım dediğin gibi olur

wildnesss

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 16:52:44 

bu teLefonun bataryası lithium iyon....

Bu piLLerin iLk başta uzun şarj ediLmesine gerek oLmaz. kuLLanımdan doLayı gider şarjı.

Bu piLLer hakkında biLgi:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lithium_ion_pil

telefonuna hiç birşey yapmadan dene bide

Wngwie

18 Şubat 2008; 20:02:19 

Telefonlarını yeni almış arkadaşlar hala tuş çatlama olayı var mı bu telefonda. Sony sanırım kullandığı malzemeyi değiştirmiş.?

Asus Commando - Intel E6600 - Geil DDR2 800 Ultra 2x1GB - Sparkle GeForce 8800 GTS 320 MB - Seagate 320 GB SATA 16 MB - Nec 18X SATA DVDRW - Samsung 206BW - Logitech X-540 - Logitech X110 - Enermax Infiniti DXX 650W - CM Stacker 810
..nunukk

19 Şubat 2008; 1:35:44 

ben yeni aldım ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç çatlama bişey yok,kefil olmak istemem,etkilenmesin kimse ama bence alınabilck bi tel.hemde gönül rahatlığıyla:D

digi_boy2006

19 Şubat 2008; 23:28:40 

arkadaşlar bu tuş çatlaması kullanımı etkiliyor mu?

wildnesss

Sisteme Gözat

20 Şubat 2008; 22:39:13 

içine ettiLer bu tuş çatLamasının =)

hayır arkadaşım tuşları çatlayanlar kullanımı etkiLemediğini söylüyor. sadece ışıklar yanarken ortadan çatladığı için görünümü bozuyor..

yaserk

23 Şubat 2008; 15:10:20 

sony eriksonnun dagıtımı bazı yerderde telpa isimli bi şirket olmuş,piyasada kvk garantililerde var.
hangisini önerirsiniz?
bide bu telefonun pembe renklisini gördüm,gerçekmidir ki?

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Şubat 2008; 15:46:04 

Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 488 YTL / 479 YTL (Havale ile)
Genpatech.com: 499 YTL / 479 YTL (Havale ile)
Hepsiburada.com: 499 YTL / 484 YTL (Havale ile)

Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe

Pentax K100D D-SLR / Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 kit lens / 52 mm Hama UV filtre / 52 mm Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 (Planladıklarım: Tamron 28-75 mm f/2.8 / 67 mm Hama UV filtre / Pentax AF 360FGZ TTL flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart)
shona

23 Şubat 2008; 19:06:26 

Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ya pembesini yada beyazını? Ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum beyazını yada pembesini kullanan birileri var mı burda, siyah çantada falan çabuk kirlenebilir mi? Tabi bide önerirmisiniz bu telefonu yoksa başka bir modele mi bakmalıyım?

..nunukk

23 Şubat 2008; 20:03:59 

quote:

Orjinalden alıntı: shona

Arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum ya pembesini yada beyazını? Ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum beyazını yada pembesini kullanan birileri var mı burda, siyah çantada falan çabuk kirlenebilir mi? Tabi bide önerirmisiniz bu telefonu yoksa başka bir modele mi bakmalıyım?

beyazını kullanıyom ve çooooook memnunum,eğr fotoğraf kalitesi seni memnun edecekse kaçırma derim.hiç bir kötü tarafını görmedim.o kadr sorunu var vaar dediler ama maşallah benimkinde hiç bir sorun yok.şarzı da gün geçtikçe artıyo.

öyle kirlenme de sö konusu değil şimdilik.zaten dikkatli kullancksan çok süper,hiç bişey olmaz.ben pembesini de gördüm ama beğenmedim.telefonu gösteren bence BEYAZ rengi:
sen bilirsin ama bi araştır yine de.ben gönül rahatlığıyla kullanıyom ama sen yine de incele derim...

çok problem edersen kirliliğini bi kılıf alırsın hiç de bişey olmaz

shona

23 Şubat 2008; 21:28:00 

quote:

beyazını kullanıyom ve çooooook memnunum,eğr fotoğraf kalitesi seni memnun edecekse kaçırma derim.hiç bir kötü tarafını görmedim.o kadr sorunu var vaar dediler ama maşallah benimkinde hiç bir sorun yok.şarzı da gün geçtikçe artıyo.

öyle kirlenme de sö konusu değil şimdilik.zaten dikkatli kullancksan çok süper,hiç bişey olmaz.ben pembesini de gördüm ama beğenmedim.telefonu gösteren bence BEYAZ rengi:
sen bilirsin ama bi araştır yine de.ben gönül rahatlığıyla kullanıyom ama sen yine de incele derim...

cevap için sağol ...nunukk :) ben bikaç gündür telefonu inceliyorum tuş çatlaması haricinde bi şikayet bulamadım ama geliba o da ortadan kalkmış, zaten o tarz şeyler kullanımla ilgilidir, herkesin soyuluyor dediği u700ü hiç soyulmadan kullandım, dikkatli kullanımda bu tel.inde tuşları çatlamaz herhalde.

Çok iyi bir kamerası olması gerekmez şu anda 3,2 mp lik bir kamerası var kullandığım telin ama doğru dürüst resim çektiğim yok, boşuna duruyor. Ben bu teli daha çok walkman phone olduğu için ve tabi bide çok hoş göründüğü için istiyorum.

Bundan öncede beyaz nokia 5300 kullandım ve ikinci gün siyah cantaya koyduğum için karardı, deli olmuştum açıkçası tek korkum bundada aynı şey olur mu :S birde 5300 da karanlık ortamda ışıkları yanınca beyaz kısımlardan içi görünüyordu w580i'de de böyle birşey oluyormu, malzemesi ince mi? bikaç gün içinde karar vermem lazım beyaz mı pembe mi? :) bakalım hangisinde karar kılcam...

..nunukk

23 Şubat 2008; 23:11:59 

quote:

Orjinalden alıntı: shona

quote:

cevap için sağol ...nunukk :) ben bikaç gündür telefonu inceliyorum tuş çatlaması haricinde bi şikayet bulamadım ama geliba o da ortadan kalkmış, zaten o tarz şeyler kullanımla ilgilidir, herkesin soyuluyor dediği u700ü hiç soyulmadan kullandım, dikkatli kullanımda bu tel.inde tuşları çatlamaz herhalde.

Çok iyi bir kamerası olması gerekmez şu anda 3,2 mp lik bir kamerası var kullandığım telin ama doğru dürüst resim çektiğim yok, boşuna duruyor. Ben bu teli daha çok walkman phone olduğu için ve tabi bide çok hoş göründüğü için istiyorum.

Bundan öncede beyaz nokia 5300 kullandım ve ikinci gün siyah cantaya koyduğum için karardı, deli olmuştum açıkçası tek korkum bundada aynı şey olur mu :S birde 5300 da karanlık ortamda ışıkları yanınca beyaz kısımlardan içi görünüyordu w580i'de de böyle birşey oluyormu, malzemesi ince mi? bikaç gün içinde karar vermem lazım beyaz mı pembe mi? :) bakalım hangisinde karar kılcam...

birincisi: kamersını çoook kötülediler.herkeste bi önyargı oluştu artık.yok berbatmış yok işe yaramazmış...katılmıyorum yaa...benim de almadan önce inceleme sürecimde bu yorumlar baya bi kafamı karıştırmıştı.int.e koydukları resimler de hakkaten kötüydü ama sırf kamera hariç tüm istediim özellikleri taşıması ayrıca mmmmmmükemmel bi tarzı olması nedeniyle gittim hiç düşünmeden aldım.iiiiyki de almışım.kamerasını ilk denediğimde gece modunu açmadım diye beğenmedim,idare edicz filan dedim.ama açınca o kadr net çıktı ki.yani eğr alırsan flasha gerek vardı,demiyceksin.yetiyo.ayrıca gündüz ev ortamında çektiim resimleri arkadaşlarıma gösterdim,çok beğendiler.ne kadr net çekiyo dediler...bence 10 numara

ikincisi:beyaz olması baya güzel,çünkü dediim gibi telefonu gösteren o.bi kılıf aldınmı hangi çantaya koyarsan koy hiiiç bişey olmaz,nolcak...

üçüncüsü:kullanılan malzemenin kalitesiz olduunu düşünmüyorum.içini gösterme gibi bi olay da yok...vee gece karanlık bi ortamda ışıkları yakınca haaarika gözüküyo,birçok modu da var.istediin rengi seçme gibi imkanın da var...

dördüncüsü de: ben en çok şarz işiini düşünüyodum.ne kadr yetick acaba diye...o kadr kullanıyom,telefonu elimden dşrmüyom,nerdeyse her gece radyosunu açıyom,saatlerce dinliyom.ve bu halde bugün 3. gün oldu hala bitmedi...yani ortalama 3.5 gün eğr benim kadr kullanmazsan 4 gün şarz ömrü var(tabi benim telefonda böyle,bazı w580i alan arkadaşlar şarz konusunda baya şikayetçi,onun da telefondan kaynaklandıını düşünüyom...)

karar sana kalmış

ama kessssinlikle: BEYAAAAAAAAZ!!!!

yns_yunus

24 Şubat 2008; 2:11:27 

arkadaşlar ben de bu teli alacaktım ama formu araştırırken hp ipaq 514 modeli gördüm başaldım okumaya s.e ye veredeğim 500 lira yerine 410 liraya pda bi tel aldım şuanda mp3 dinliyorum program atmıştım onu deniyorum harika çalıyo 12 band ekolayzır var.yani bence bi kere daha düşünün beyazını bügün gördüm bi mağzada millet ellemekten lekeler oluşmuş eliniz terler de ıslaklığı geçer ya sonrada kuruyunca leke bırakır aynen öyle oluyo bide kasasının kalitesi bence hiç iyi değil plastik kaygan değil 500 lira vermeye değmez bence karizmasına aldanmayın. görünüşüne dicek bi lafım yok

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
GFBerkay

27 Şubat 2008; 17:07:14 

arkadaşlar bunun kadar dandik ve kalitesiz bir cep telefonu görmedim.ben 15 yaşımdayım ve bu telefona adeta tutuldum, aldım, sesi manyak geldi PHİLİPS SHE..... yla dinlerken,ama ilk başta telefonun on taraftaki kayağında WALKMAN tuşunun tam tersinde kapak ses çıkarıyordu basınca..(ama o kadar gıcık ki inanamassınız)gittim telefonu deiştirdiler.Tel geldi bu hafta sonu 1 ay olacak telefonun arkasında TURKUAZ renkli bolum kızak yüzünden çizildi ve bu akşam geri götürüp vericem , telefon aramaya çıkıcam.BEN BU TELEFONDAN ALMANIZI ÖNERMEM(sesi manyak ama)KASASI BERBAT.....

psychomurder

Sisteme Gözat

27 Şubat 2008; 17:28:39 

bu telefon şu sıralar en ucuz ne kadar.? birde beyaz rengi türkiye de varmı.? bide tuştakımının çatlama problemi hala varmı yoksa bu zamana kadar giderildimi.?

wildnesss

Sisteme Gözat

27 Şubat 2008; 23:41:14 

quote:

Orjinalden alıntı: GFBerkay

arkadaşlar bunun kadar dandik ve kalitesiz bir cep telefonu görmedim.ben 15 yaşımdayım ve bu telefona adeta tutuldum, aldım, sesi manyak geldi PHİLİPS SHE..... yla dinlerken,ama ilk başta telefonun on taraftaki kayağında WALKMAN tuşunun tam tersinde kapak ses çıkarıyordu basınca..(ama o kadar gıcık ki inanamassınız)gittim telefonu deiştirdiler.Tel geldi bu hafta sonu 1 ay olacak telefonun arkasında TURKUAZ renkli bolum kızak yüzünden çizildi ve bu akşam geri götürüp vericem , telefon aramaya çıkıcam.BEN BU TELEFONDAN ALMANIZI ÖNERMEM(sesi manyak ama)KASASI BERBAT.....