şimdiLik tek probLemin video izLerken iLeri geri oLayı yok.. video izleticisi tam bi basitLik.. hiç bi özeLLiği yok. sadece müzik dinLemek için yapmışlar video özeLLiğini unutmuşlar sanki =) bu probLemi çözen warsa yardımLarını bekLiyorumm..
kendi sorunumuzu kendimiz çözümledik.. ana menuden eğlencenin içindeki video oynatıcıyı seçersen burada video izlerken ileri geri sarabiliyorsun.. deneyerek buldum bari dier arkadaşlar da yararlansınlar.
telefon mmmüüükemmmeeeelll ama almak için fiyatının birazcık daha düşmesini bekliyorum kesin kararlıyım,tüm özellikleri öyle eğlenceli,çekici ki.. ama tek memnun olmadıım nokta FOTOĞRAAAAAFF ya fazla net olmadıını herkes biliyo,diğer 2mp ile karşılaştırınca daha düşük bi seviyeyle karşı karşıya kalıyorz.çünkü ne flashı var ne de otofocusu... almayı kafaya koydum ama işte şu olayda olmasa kusursuz=SE W580İ olacaktı..
ya arkadaşlar şuraya yeni resimlerden eklesenize,bizde artık kararımızı vereliim,w580i si olan arkadaşlar riica ediyom,bi iki resim koyarsanız çooook sevinecmm
bide BEYAZ rengi internet dışında bulamiycakmıyııız????
çook tşkler wildnesss...resimler hoş çıkmış,abarttıkları kadr kötü deiil,ama benim merak ettiğim açıkçası iç mekanda nası çekiyo neyse,onları da teli alınca deneyerek öğrencez arrtık
int.ten bi kere alışveriş yaptım,sıfır diye ikinci el telefonu yutturrmaya çalıştılar,ama başaramadılar,paramı takır takır son damlasına kadr geri aldım bidaha da düşünmüyom valla...yine de çok saol
Aslında çoğu kimse anlamaz gibi geliyor bana,yani fw'sini değiştirmiyoruz,sadece telefon belleğine .swf uzantılı dosyaları atıyoruz.Bence birsürü tema yüklüyoruz zaten içini dolduruyoruz telefonların,birşey anlamazlar garanti devam eder bence Zaten sorun kızakta ,tuşlarda,vs olursa fiziksel birşeydir bu temaları bağlamaz
valla ben flash tema yuklemiştim ve tuş çatlamasından dolayı servise verdim bi sorun çıkmadı... gerçi yazılımsal bir sorun olduğunda durum değişirmi bilemiyorum ama bence bi sakıncası olmaz...
valla ben flash tema yuklemiştim ve tuş çatlamasından dolayı servise verdim bi sorun çıkmadı... gerçi yazılımsal bir sorun olduğunda durum değişirmi bilemiyorum ama bence bi sakıncası olmaz...
Evet haklısın, Bu arada hala .swf menüleri yüklemeye cesaretim olmadı.Bu read gdfs'yi nasıl yapıyorduk,önce telefonu yedeklemek istiyorum da noolur noolmaz
setool2 programını çalıştırıp telefon modelini seç sonra read gdfs butonuna bastıktan sonra telefonun c tuşuna basılı tutarak pc ye bağla gerisini pc ye bırak setool programının buluduğu dizine telefonun seri numarası ile kayıtlı bir dosya oluşturacaktır ( farklı bir isimlede olabilir. ) hepsi bu kadar...
setool2 programını çalıştırıp telefon modelini seç sonra read gdfs butonuna bastıktan sonra telefonun c tuşuna basılı tutarak pc ye bağla gerisini pc ye bırak setool programının buluduğu dizine telefonun seri numarası ile kayıtlı bir dosya oluşturacaktır ( farklı bir isimlede olabilir. ) hepsi bu kadar...
Telefon kapalıyken yapıyoruz tabiki bunu dimi? Sonra read iş bitince flashlemek için de baştan aynı yöntemle önce Flash sonra telefon yine kapalı iken işlemler aynı şekilde Bu akşam deneyecem artık umarım Teşekkürler
iç mekan resimleri tahmin ettiğim kadr kötü değilmiş ya,,ne kadr ön yargı oluşturdular millette.ohh içişm rahatladı ya artık eminim en iyiiii w580iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
windesss arkadaşım sen batıkenttemi oturuyosun resimlerden sanki orası gibi geldi bana eğer öyleyse bende oralardayım artık tel hakkında bize yardımcı olursun görsel olarak bişeyler yaparsın bizde alınca
herzaman yardımcı oLuruz tabiki yalnız bi sorunum war.. aslında pek sorunda deiL ama oLsun :)
joystick olan yerde ortadaki siyah yerin boyaları birazcık döküldü. normalde birşey belli olmuyor ama geceleri ışıkları çok net gözüktüğünden oradaki dökülmelerde görünüyor.. ne yapacaıg =)
Telefon kapalıyken yapıyoruz tabiki bunu dimi? Sonra read iş bitince flashlemek için de baştan aynı yöntemle önce Flash sonra telefon yine kapalı iken işlemler aynı şekilde Bu akşam deneyecem artık umarım Teşekkürler
evet aynen anlattığın gibi olucak. kapmışsın sen bu işi