Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
dostum gprs ini merak ediyorum.. sorunsuz giriyormu?? mms falan denedinmi hiç? hangi hatLa kuLLanıyosun? yarın geLir benimki büyük ihtimaLLe.. işin yoksa bekLe :)
Dostum sorunsuz bağlanıyorum. Turkcell kullanıyorum tamamen sorunsuz mms de kullandım.
quote:
Orjinalden alıntı: yns_yunus
valla bencede :D sayende kaç kişi alıyo ordan bende alacam yav bide şu beyazlık muhabbeti kafamı karıştırdı sitedeki gibi tam beyaz değil demişsin ya aca kullandığın telin bi fotosunu çeksen bizde görsek rengini çok şey istemiş olurmuyuz acaba yav
Hayır dostum şimdi çektim aynadan başka kamera yoktu kusura bakmayın
Arkadaşlar Bjk@@n arkadaşımızla da çözmeye çalışıyorduk,bu başka başlıkta da bahsedilen flash wallpaper olayını deneyeniniz var mıdır? Gerçekten bu arkaplanların telefonlara müthiş bir görünüm,hava kattığını düşünmekteyim. Normal dosya transferi şeklinde resimlerin olduğu yere dosyaları atarak yapıyormuşuz yanlız hafıza kartına değil de telefon hafızasına dosyaları atınca arkaplan seçeneği aktif oluyormuş sanırım, yabancı forumların birtanesinde rastlamıştım. Deneyip onay verirseniz hemen kendime de beyaz olanından 1 tane alıcam arkadaşlar
flash tema yukledim telefona gayetde güzel oldu w810i ler gibide 2-3 saat faln sürmüyo. azami 1 dk da tamamdır. flash arka plana gelince bu başlıkta bi tane verilmişti onu attım hafıza kartına. oradan arka plan olarak kullanabiliyorum. fakat telefon açılıp kapandığında orijinaline dönüyo telefon ahfızasına atıım fakat o zamanda resim hiç açılmadı... ama tavsiye ederim walkman açık olunca baya bi canlanıyoo
Arkadaşlar Bjk@@n arkadaşımızla da çözmeye çalışıyorduk,bu başka başlıkta da bahsedilen flash wallpaper olayını deneyeniniz var mıdır? Gerçekten bu arkaplanların telefonlara müthiş bir görünüm,hava kattığını düşünmekteyim. Normal dosya transferi şeklinde resimlerin olduğu yere dosyaları atarak yapıyormuşuz yanlız hafıza kartına değil de telefon hafızasına dosyaları atınca arkaplan seçeneği aktif oluyormuş sanırım, yabancı forumların birtanesinde rastlamıştım. Deneyip onay verirseniz hemen kendime de beyaz olanından 1 tane alıcam arkadaşlar
gri al gri bende beyaz alacam şimdi tükenir falan hehe şaka tabi bence beyaz al çok güzel duruyo valla bide bişey sorayım bunda mesaj sesi mp3 yapabiliyozmu acaba samsunglardaki gibi 4 5 tane saçma melodiylemi idare ediyoz yoksa
gri al gri bende beyaz alacam şimdi tükenir falan hehe şaka tabi bence beyaz al çok güzel duruyo valla bide bişey sorayım bunda mesaj sesi mp3 yapabiliyozmu acaba samsunglardaki gibi 4 5 tane saçma melodiylemi idare ediyoz yoksa