Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W580i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W580i Sayfa: <<   < önceki  16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kara1kedi

7 Aralık 2007; 21:50:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyazını aLdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beyazdaaa deenemezzz acık grı denır bu rengee
fotooo kalıtesı mukemmmmeel kımse laf demesın gecee bıle harıka cekıo !!

yalnızzzzz benım telefonun ıcındekı program S500 programı W580 deıl uyuz oldum yarın gıdıp W580 ı yukletıcem aldığım yerdennnn ....

winsome

7 Aralık 2007; 22:09:46 

Arkadaşlar ben bu yandaki ışıkları temadan mavi yaptım temayı seçtiğimde mavi yanıyor ama müziği açtığımda veya telefonu açıp kapadığımda yeşile dönüyor ve ölecene kalıyor yeşilde. Ben bu kenardaki ışıkları devamlı mavi yapmak için ne yapabilirim?
2wicky

8 Aralık 2007; 0:09:14 

quote:

Orjinalden alıntı: kara1kedi

beyazını aLdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beyazdaaa deenemezzz acık grı denır bu rengee

yalnızzzzz benım telefonun ıcındekı program S500 programı W580 deıl uyuz oldum yarın gıdıp W580 ı yukletıcem aldığım yerdennnn ....

Süpppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada beyazını nereden buldunuz?

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
kara1kedi

8 Aralık 2007; 0:19:08 

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: kara1kedi

Süpppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada beyazını nereden buldunuz?

bulgarıstandayım ben burda orjınal olarak beyaz satışta sadece dıger renkler baska yerlerden gelıo ..

yalnız ıcındekı program S500 un yarın onu degıstırtcem ....

ma@mi

8 Aralık 2007; 12:15:33 

Bu arada arkadaşlar KVK yaklaşık 20 gün önce nbeyaz rengin aralık ayı başında türkiyeye geleceğini söylemişti. dün aradım hem sony ericsson hem de kvk vazgeçtiklerini ve beyaz rengin türkiyeye gelmeyeceğini söylediler...kıl oldum....

artık mecburen w810i alacam. acaba bu iki telefonun ekran kaliteleri arasında cok fark mı? bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma@mi -- 8 Aralık 2007; 12:16:17 >

korcii

8 Aralık 2007; 15:42:04 

ben de geçen cumartesi servise verdiğim telefonuma yeniden kavuştum.. umarım bundan sonra sorun çıkarmaz.

2wicky

8 Aralık 2007; 16:05:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ma@mi

Bu arada arkadaşlar KVK yaklaşık 20 gün önce nbeyaz rengin aralık ayı başında türkiyeye geleceğini söylemişti. dün aradım hem sony ericsson hem de kvk vazgeçtiklerini ve beyaz rengin türkiyeye gelmeyeceğini söylediler...kıl oldum....

artık mecburen w810i alacam. acaba bu iki telefonun ekran kaliteleri arasında cok fark mı? bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim...

Ekranları arasında büyük fark var. W580i'nin ekranı mükemmel

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
kara1kedi

8 Aralık 2007; 19:28:51 

quote:

bı bayan olarak telefonda cok msj yazmam ama resım merakım olduugndan dolayı ekran kalıtesıne ve fotograf kaltıesıne cok onem verırım ve kesınlıklee ekran kalıtesı olarak W580 !!
se hıcbı ekranının bu kadar parlak vee net oldugunu hatırlamıyorum...
w580 hakkında soylenen tum olumsuzlukları cıkarın kafanızdan bu telefon cıdden bı harıka

HüseyinCX70

8 Aralık 2007; 19:29:58 

Merhaba arkadaşlar. SE W810i ile W580i arasında kaldım...Hangisini alayım?
W850i ile ilgili pek güzel şeyler duymadım örneğin; tuşlar falan çatlıyormuş, kaydırma nedeniyle bazı yerlerde çizilmeler oluyormuş, şarz aletini telefona sokmak beceri istiyormuş falan , öte yandan W810i 'nin beyaz rengini bulamazsam ( tabi beyaz rengi piyasada tükenmek üzre ) almıcam. Neyse konuma geliyim. Gerçekten W580i ' de böyle sorunlar oluyor mu? özellikle tuşların çatlaması ile ilgili...bu yakınlarda almayı düşünüyorum.
bir başka SE'den görüntü, yorumsuz...
Tuş kırılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HüseyinCX70 -- 8 Aralık 2007; 22:53:08 >

winsome

10 Aralık 2007; 1:10:48 

Arkadaşlar birşey soracağım youtubedeki videoları izledim w580 ile ilgili olanları ve çoğunda müzik çalardayken sallıyorlar muzik değişiyor bizimkindede böyle bir özellik varmı acaba?

Örnek video
http://www.youtube.com/watch?v=rMitLoUTphU
postexitus

10 Aralık 2007; 10:26:04 

merhaba arkadaslar,

w580i'yi 2. partiden alanlardan ve servisten gelenlerden:

1- tus problemi cozuldu mu?
2- piller 2-3 gun mu gidiyor? iddia edildigi gibi 4-5 gun gitmiyor mu?

daha once w810i kullananlar: pili cidden 4-5 gun gidiyor muydu?
RYU1980

10 Aralık 2007; 10:49:58 

quote:

Orjinalden alıntı: winsome

Arkadaşlar birşey soracağım youtubedeki videoları izledim w580 ile ilgili olanları ve çoğunda müzik çalardayken sallıyorlar muzik değişiyor bizimkindede böyle bir özellik varmı acaba?

Örnek video
http://www.youtube.com/watch?v=rMitLoUTphU

Evet.Shake Control özelliği bu.Walkman tuşuna basıp sallarsan rasgele bir şarkı seçiyor.Ayrıca müzik çaların açık olması yeterli.Ana ekranda,tuşlar kilitli iken yapabilirsin.

HTC Touch Diamond-Nokia 5310 Xpress Music-Motorola Razr2 V8
GRID
PSN:RYU_1980
RYU1980

10 Aralık 2007; 10:54:18 

quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinCX70

Merhaba arkadaşlar. SE W810i ile W580i arasında kaldım...Hangisini alayım?
W850i ile ilgili pek güzel şeyler duymadım örneğin; tuşlar falan çatlıyormuş, kaydırma nedeniyle bazı yerlerde çizilmeler oluyormuş, şarz aletini telefona sokmak beceri istiyormuş falan , öte yandan W810i 'nin beyaz rengini bulamazsam ( tabi beyaz rengi piyasada tükenmek üzre ) almıcam. Neyse konuma geliyim. Gerçekten W580i ' de böyle sorunlar oluyor mu? özellikle tuşların çatlaması ile ilgili...bu yakınlarda almayı düşünüyorum.
bir başka SE'den görüntü, yorumsuz...
Tuş kırılması

1.Tuşların çatlama problemi doğru ama ben hiç yaşamadım.
2.Benim telefonumda hiç böyle çizikler yok.İlk defa duyuyorum.
3.Şarj aletini hiç zorlamadan takabiliyorum.Bunda da sorun yok.

Nazar değmesin w580i nin en mükemmelimi bana denk geldi acaba merak ediyorum.Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

GRID
RYU1980

10 Aralık 2007; 10:58:17 

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Ekranları arasında büyük fark var. W580i'nin ekranı mükemmel

En azından çözünürlük farkı var.
W810i 176*220
W580 240*320

2 inçlik ekranda bu çözünürlük süper duruyor.Normalde P1 veya büyük ekranlı çoğu telefonda 240*320 dir ama ekran boyu büyük olduğundan pek fark edilmez.W580 de piksel üzerine piksel yapıştırmışlar mübarek.

GRID
postexitus