Arkadaşlar yasal olan 30 gün olan süre 30 iş günü bildiğim kadarıyla.
evet yasal olan süre 30 iş günüdür. yani 6 haftaya denk geliyo. bu süreyi aşan durumlarda yasal olarak hakkınızı arayabilir ve gerekli mercilere haklı başvurularda bulunabilirsiniz...
evet yasal olan süre 30 iş günüdür. yani 6 haftaya denk geliyo. bu süreyi aşan durumlarda yasal olarak hakkınızı arayabilir ve gerekli mercilere haklı başvurularda bulunabilirsiniz...
Araya bayramdan dolayı bir iş günü daha ekleyin.
Hatta arife gününü de ekleyin
Valla ben 2. partiden aldım şu ana kadar bir sorun yok.inşallah da çatlamaz.Geceleri gözüm takılıyor devamlı.Ama mesaj yazarken kırılcakmış hissi de veriyor.Nazar değmesin.Değenlere de geçmiş olsun.
Bu telefonu almayı düşünüyordum fakat okuduklarım diğer arkadaşlar gibi benim de keyfimi kaçırdı. Sormak istediğim bu 2. parti telefonları eski partiden ayırmanın bir yolu var mı? Seri numarası vs. gibi bir şeyden anlayabiliyor muyuz?
Mecidiyeköy de telefoncu arkadaşım var.Ama şimdi sana tavsiye ederim iki gün sonra bişi olur.Sorumluluk alamam.Bundan sonra alacağın çoğu w580i ikinci partidir.Çünkü bir ara internet siteleri de dahil stoklarda 1 hafta kadar yoktu.
TVB ve ilkerring telefonlar geldimi servisten ...nedir son durum
sizce bu ikinci part olayında gerçekten durum düzelirmi...bana pek öyle gelmiyorda... kırk yılın başında telefon beğendik ondada sorun dan başka bierşey yok ...telefona fazla ilgim yoktur ama bu telefon u görünce dedim bu telefonu alayım ...hemen araştıyarım dedim baktım durum hiç iç açıcı değil..
benim için ne ses kalitesi önemli nede fotoğraf çekmesi sağlam olsa yeter demiştim ama
bu bahsedilen ikinci seri leri naasıl anlarım ikinci seri olduğunu işallah onlarda bir sorun olmaz...
demekki emektar siemens c55 kullanmaya devam etcez... bilgi vermeye devam edin telefonla ilgili belki alrım
TVB ve ilkerring telefonlar geldimi servisten ...nedir son durum
sizce bu ikinci part olayında gerçekten durum düzelirmi...bana pek öyle gelmiyorda... kırk yılın başında telefon beğendik ondada sorun dan başka bierşey yok ...telefona fazla ilgim yoktur ama bu telefon u görünce dedim bu telefonu alayım ...hemen araştıyarım dedim baktım durum hiç iç açıcı değil..
benim için ne ses kalitesi önemli nede fotoğraf çekmesi sağlam olsa yeter demiştim ama
bu bahsedilen ikinci seri leri naasıl anlarım ikinci seri olduğunu işallah onlarda bir sorun olmaz...
demekki emektar siemens c55 kullanmaya devam etcez... bilgi vermeye devam edin telefonla ilgili belki alrım
Sağlam bir telefon arıyorsan bence daha farklı modellere yönel.SE içinde bile bu telefonun kalitesi daha düşük.W850i daha kaliteli örnek olarak.
beyler bende almayi dusunuyodum ama vazgecicem heralde !! aslinda alabilirimde 300 dolar bizim burda hemde her rengi var telefonun ben siyah olanindan alicam heralde alirsam yada tam karar veremedim acaba w880 mi alsam fiyat olarak fazla bi fark yok hangisini oneririsiniz ??
kesinlikle katılmıyorum... w850i ve w580i sony ericssonun malzeme felaketi telefonları. w850i var ve telefonu çok özenli kullanmama rağmen kayar kapakla gövde arasındaki boşluk en az %20 oranında arttı, dahada artcak gibi. çok iğrenç görünmeye başladı... ayrıca arka kısımdaki ayna görevini yapan kısım çok hassas ve anında çiziliyor. birde hiç çizilmez dediğim desenli arka kapak dahi yıpranmaya başladı... telefonu genelde kılıfta ve gömlek cebinde taşırım.. pantolon cebine kesinlikle koymam, gömlek cebindede telefondan başka bişey olmaz..ayrıca minik tuşlara basılan yerler göçme eğiliminde... ilk aldığımda çok sağlam telfn demiştim ama şu an yanıldığımı yaşayarak görüyorum... w580i kardeşimde var, kardeşim telefonu bana verirken mesaj yazmayacaksan veriyim diy