Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "Ana Konu" W580i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: "Ana Konu" W580i Sayfa: <<   < önceki  12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oozer

28 Eylül 2007; 11:14:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

peki w580 de başka hat denedin mi?bi de onu dene bence.o da olmazsa en gzeli aldığın yere sor.ben dunden beri bakıorum bi problem yok gibi benimkinde.ama benimkinin de tuşaları kırık işte.

quote:

Orjinalden alıntı: zsag

eski tel.im siemens A50 ve onda böyle problem yaşamadım.hattan değil yani.üst üste arıyom ulaşılamıo dio
bi ara gelio sonra yine gidiyoo.çatlıcam sinirden.tel.i duvara çarpasım geliyor
quote:

Orjinalden alıntı: oozer

tamam bakarım eğer bi problem oluırsa buraya yazarım yine.ama bence telefondan değil hattan sanki.bi vodafona sor derim.çünkü telden olsaydı başkalarında da mutlaka olurdu.yada belki bulunduğn bölgede vodafonun çekim gücü zayıf kalıyo olabilr.farklı telefonlarda kendi hattını dene derim.

quote:

Orjinalden alıntı: zsag

peki arada kontrol ediyormusun .mesela abim beni evde müziğimi dinlemek için çaldırmasa farketmeyecektim ulaşılamadığımı.bi gün boyunca ara ara kontrol etsene bi kendini.olmazsa götürecem aldığım yere.peki sorun varsa isbat edemezsem nolacak
quote:

benim de vodafone ve w580 ama çekiyo.başka bi problem olabilir belki...

scrtlg

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Eylül 2007; 11:29:35 

zsag ve profescobar cevap için teşekkürler.

limonsozluk.com
zsag

28 Eylül 2007; 11:52:05 

tamamda başka hat denesem çekse ne işime yarayacakki.benim hattım vodafone.o çekmedikten sonra ne anladım ben bu işten.eski külüstürrümde gayet net çekiyordu.bu bile sorunlu olduğunu göstermezmi tel.in .ağlamak istiyorum yaa
quote:

peki w580 de başka hat denedin mi?bi de onu dene bence.o da olmazsa en gzeli aldığın yere sor.ben dunden beri bakıorum bi problem yok gibi benimkinde.ama benimkinin de tuşaları kırık işte.

fat
tigger_agc

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 12:08:19 

Bazı sim kartlar bazı telefonlarda sorun çıkarabiliyor. Sanırım sizin problem de öyle birşey. Kız arkadaşıma samsung e250 almıştık aldıktan 3-4 gün sonra vodafone hattı çekmemeye başladı. Ama eski bir nokia telefona tkınca gayet güzel çalışıyordu. Teknik servise götürdük sim kart ilgili uyumsuzluk olabilceğini veya çok ufak bir çizik yıpranma gibi şeylerin bu duruma yol açabilceğini söylediler. Bizde yeni kart aldık şu anda yaklaşık 2-3 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Benim de hattım vodafone ve telim w580i ama herhangi bir sorunum olmadı bugüne kadar.

Genpa da cihaz gözükmemesi bencede tuş takımlarıyla alakalıdır. Ama kvk dan hala temin edilebiliyor cihaz. Zaten ben önceden de söylemiştim. KVK lerde problem yok anlaşılan. Genpanın getirdiği ürünlerde sorun var. Benim cihazım kvk lı ve 1 aydır hiç bir çatlama v.s. yaşamadım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

zsag

28 Eylül 2007; 12:54:27 

hadi ya.ben eski tel.imde sim kartımı habire çıkartıp başka hat takıodum.ondan dolayı sim kartta çizilme olabilir.ondan mıdır acaba.bu mantıklı geldi inşallah ondan dolayıdır.peki siz şarj problemi yaşıyormusunuz.bu arada cvp veren tüm arkadaşlara teşekkürler
quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Bazı sim kartlar bazı telefonlarda sorun çıkarabiliyor. Sanırım sizin problem de öyle birşey. Kız arkadaşıma samsung e250 almıştık aldıktan 3-4 gün sonra vodafone hattı çekmemeye başladı. Ama eski bir nokia telefona tkınca gayet güzel çalışıyordu. Teknik servise götürdük sim kart ilgili uyumsuzluk olabilceğini veya çok ufak bir çizik yıpranma gibi şeylerin bu duruma yol açabilceğini söylediler. Bizde yeni kart aldık şu anda yaklaşık 2-3 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Benim de hattım vodafone ve telim w580i ama herhangi bir sorunum olmadı bugüne kadar.

Genpa da cihaz gözükmemesi bencede tuş takımlarıyla alakalıdır. Ama kvk dan hala temin edilebiliyor cihaz. Zaten ben önceden de söylemiştim. KVK lerde problem yok anlaşılan. Genpanın getirdiği ürünlerde sorun var. Benim cihazım kvk lı ve 1 aydır hiç bir çatlama v.s. yaşamadım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

fat
oozer

28 Eylül 2007; 13:29:41 

benimki de kvk dan ama 3 tane tuş kırık.
senin telde sorun olmadığına sevindim ve umarım da olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

legendary
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Eylül 2007; 13:41:49 

obaaaaaaaaaaaaaaa sonunda benimde 4 ve 7 numaralı tuşlar tam 1 aylık kullanımın sonunda çatladı şu yeni partiler gelsinde artık bende servise veririm telefonu. yaw şimdi 15 gün ayrı kalacaz telefondan o beni üzüyo
tigger_agc

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 16:28:51 

Benimkiler de çatlamasın şimdi korktum walla .

Şarj problemi derken tam ne demek istedin anlamadım da benim telin şarjı da çok gitmiyor yani. Ortalama kullanımla 2.5 gün falan gidiyor. Ortalama kullanım dediğim günde 1-2 saat oyun mp3 foto çekme v.b. şeykler yapılırsa. Pek dokunmazsan 3 gün falan gidiyor ama.

coxackie

29 Eylül 2007; 1:09:17 

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.
Brigitte

2wicky

29 Eylül 2007; 14:21:10 

Evet benim de 2 tuşum çatlamış bulunuyor. Hayırlı olsun :)

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
samet.yildiz

Sisteme Gözat

29 Eylül 2007; 23:15:19 

@2wicky
Vaay be konuyu açan bize w580i yi tanıtanın bile tuşları çatlamış
Bu telefonudan bu topic sayesinde vazgeçtim

2wicky

30 Eylül 2007; 2:13:24 

Umarım yeni parti mallarda böyle saçma bir sorun olmaz.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
legendary
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Eylül 2007; 19:49:28 

arkadaşlar aşağıdaki linkte 11 adet güzel tema var w580 ler için umarım beğenirsiniz.

http://rapid-share.com/files/59325034/temalar.zip.html

aradaki - işaretini kaldırmayı unutmayın.
Joker

30 Eylül 2007; 23:53:31