Şimdi Ara

Hublot'un ilk akıllı saati 2018 Dünya Kupası teması ve uçuk bir fiyatla geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı saatler ilk kez duyurulduğunda, İsviçreli lüks saat üreticileri bu fikri pek ciddiye almamıştı. Birçoğu hala akıllı saat üretmeye sıcak bakmasa da bunların arasında TAG Heuer gibi istisnalar var. Görünüşe bakılırsa TAG Heuer akıllı saat girişimleri konusunda yalnız kalmayacak zira Hublot kendi lüks akıllı saatini duyurdu.

     

    Ayrıca Bkz.Kendi yazı tipini oluşturan Netflix milyonlarca dolar tasarruf edecek
    Big Bang Referee olarak adlandırılan akıllı saat, şirketin önümüzdeki 2018 FIFA Dünya Kupası için tasarladığı bir model. Google'ın Wear OS (eski adıyla Android Wear) işletim sistemiyle çalışan saat 49 mm çapında titanyum kasa, 400×400 piksel (287 ppi) AMOLED dokunmatik ekran, Bluetooth ve WiFi desteğine sahip. Ayrıca 410 mAh pili sayesinde tam gün kullanım süresi sunabilecek.

     


    Maçların başlama saatlerini ve golleri bildirecek


    Dünya kupasına katılan ülkelerin bayraklarına benzeyen 32 kadran içeren akıllı saat etkinlikle ilgili geri sayım, maçların başlama saatleri için bildirimler gibi Dünya Kupası'na özgü özelliklerle birlikte gelecek. Ayrıca gol atıldığında titreşimle ve ekranda "GOAL" kelimesini göstererek kullanıcıları haberdar edeceğini belirtelim.

     


    Bununla birlikte hakemlere, akıllı saatin gol çizgisi teknolojisiyle çalışan özel bir sürümü verilecek. Cihazın aslında 2017'den bu yana gizlice test edildiği söyleniyor. Ne yazık ki Hublot’un bu şık akıllı saati sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. Tam olarak Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia ismiyle lanse edilen akıllı saat 5.200 dolarlık fiyat etiketiyle 1 Mayıs 2018'den itibaren Hublot mağazalarından satın alınabilecek.
     
    [instagram=https://www.instagram.com/p/Bgl6lEzjxbz/] 







  • Hublot'un saatlerinden haberdar değilsiniz sanırım. $5200 Hublot için uygun bile denebilir. Bizim alım gücümüzü aşıyor mu evet aşıyor ama TAG Heuer, Hublot, Longines gibi markalar ultra premium markalar. Öyle ultra premium ki Seiko Astron bile tırt kalıyor bunlar yanında. Seiko astron görünce dibimiz düşüyor bizim :)

  • Saçmalık, 500 lira bilgisayar faresi, 5000 lira kol saati, 2000 lira güneş gözlüğü vb. ürünler gördüm. Neymiş, çok lüksmüş kaliteliymiş. Yazık ya bu paralara, israf bunlar, kapitalist sistemin soyguncularına kendini yoldurmak. Müslüman içinse israf. Bunların hesabını veremezler öbür tarafta. Zengin bile olsalar veremezler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eScapeeXc

    Hublot'un saatlerinden haberdar değilsiniz sanırım. $5200 Hublot için uygun bile denebilir. Bizim alım gücümüzü aşıyor mu evet aşıyor ama TAG Heuer, Hublot, Longines gibi markalar ultra premium markalar. Öyle ultra premium ki Seiko Astron bile tırt kalıyor bunlar yanında. Seiko astron görünce dibimiz düşüyor bizim :)

    Söylediğin markaların hiçbiri ultra premium değil. Patek Philippe,Vacheron Constantin,Blancpain, IWC Schaffhausen, Rolex gibi markalar ultra premiumdur ve sadece dünyanın en zenginleri bu saatleri takabilir. Tag heuer, hublot, longines gibi markaları beyaz yakalı çalışan iyi maaş alan herkesin kolunda görebilirsin. Mesela bizde rüşvet olarak hani bir bakana saat verilmişti o saatin değeri 450.000 Euro markasıda patek philippe. Türk parasıyla 2.170.000 TL yapar düşün yani




  • içine pil koyacaklarına tüm premium saatler gibi otomatik yapsalar olmuyor mu?böyle bir sati hergün şarj etmek pek hoş durmaz
  • https://www.chrono24.com.tr/patekphilippe/6300g-001--id4691957.htm

    Şimdilik casio ae-1100w ya da xiaomi mi band2 kullanıyorum. ilerleyen zamanlarda zengin olursam linkteki saati alıcam :D

  • Görülüyor ki insanımız saat hakkında bilgisiz... :(

  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    rolex ne alaka? rolex 40-100k tl bandında bir sürü saati var. Hublotun da aynı şekilde. Fiyatları genel olarak merak eden gidip chrono24'ten bakabilir. SODOCO DONYONON ON ZONGONLORO BO SOOTLORO TOKOBOLOR (rolex)
    Hublot saatleri sevmesem de, hublot premium degil diyip rolex premium diyen adama sarmadan geçemeyeceğim
    bir de iyi maaş alan herkesin kolunda hublot görebiliyormuşuz ama rolex'i sadece dünyanın en zenginleri takabilirmişşş
    Patek ve Vacheron adamdır bu arada. İyi forumlar canım
    son anda gördüm, ulan bir de 6 kişi like atmış hahahahahah
    Kafalar pırıl pırıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRR TOLKIEN -- 3 Nisan 2018; 9:39:18 >




  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    Seiko 1969'da kuvartz saati icat ederek İsviçreli saat markalarına zaman öyle tutulmaz böyle tutulur diyerek ayar vermiş bir firmadır. Şakası bir yana İsviçreliler de kuvartz üzerinde harıl harıl çalışmalarına rağmen Japonların kuvartz mekanizması üzerinde çalıştıklarından haberleri yoktu. Hatta Japonları çoğu zaman küçümsedikleri için kuvartzı acaba ilk hangimiz çıkaracak düşüncesinin derdindeydiler. Adamlar ihtimal bile vermiyordular. Ama küçüksedikleri adamlar Japonlardı. Japon saat ensdüstrisi Seiko sayesinde İsviçrelilere çok sağlam bir gol atmıştır ve kuvartz mekanizmayı icat eden sektör olarak tarihe geçmiştir ve adı da Seiko Astron'dur. Aynı şekilde 6139 kalibre ile ilk otomatik kronograflı saati üreten de Seiko'dur. Bu da ikinci goldür.* Yine kuvartz kronograf saati de ilk üreten Seiko'dur. Bununla üçüncü golünü atmıştır. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda tırt dediğin Astron modeli ile Seiko, GPS uydularının global ağını kullanarak dünyanın neresine gidersen git doğru zamanı veren sınırsız takvim özelliğine sahip ve atom saati doğruluğunda bir saat üretmiştir ve dünyanın ilk solar GPS saatidir. Bunun yanında sadece güneşten değil herhangi bir ışık kaynağından yararlanarak çalışması için gerekli enerjiyi üretebilen bir saattir Astron. Küçük çaplı bir yapıya GPS sistemi yerleştirilmesi ve bu sistemin çalışması için gerekli olan enerjiyi solar enerji sistemiyle sağlaması devrim niteliğinde bir adımdır ve mikro-mühendislik harikasıdır. Bu da dördüncü gol. İsviçreliler ne yapmış acaba? Sadece isimlerinin geçmişten gelen bir artısı var ve şu an onun ekmeğini yemektedirler. Seiko, Orient gibi markaların giriş seviyesi modelleri İsviçre markalarının orta seviye modellerine eşit kalitededir. Giriş seviyelerini saymıyorum onları direk tokatlayıp geçiyorlar. İsimlerini yazıp çekiyorlar fiyatı.



    Ayrıca uzaya çıkan ilk otomatik kronograflı saat de yine Seiko'dur.



    *Otomatik kronograflı saat konusunda tartışmalar vardır. Seiko mu Zenith mi Tag Heuer mi yoksa başka bir İsviçreli mi çıkardı ondan emin değilim. Okuduğum bir yerde Seiko 6139 kalibre ile ilk otomatik kronograf saati üreten markadır diye okumuştum. Yanlışım varsa affola.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JRR TOLKIEN

    rolex ne alaka? rolex 40-100k tl bandında bir sürü saati var. Hublotun da aynı şekilde. Fiyatları genel olarak merak eden gidip chrono24'ten bakabilir. SODOCO DONYONON ON ZONGONLORO BO SOOTLORO TOKOBOLOR (rolex)
    Hublot saatleri sevmesem de, hublot premium degil diyip rolex premium diyen adama sarmadan geçemeyeceğim
    bir de iyi maaş alan herkesin kolunda hublot görebiliyormuşuz ama rolex'i sadece dünyanın en zenginleri takabilirmişşş
    Patek ve Vacheron adamdır bu arada. İyi forumlar canım
    son anda gördüm, ulan bir de 6 kişi like atmış hahahahahah
    Kafalar pırıl pırıl.

    Cahillik ne guzel dimi herseyi biliyorsun okudugunu anlamaktan aciz adam gelmiş bana cevap verebildiğini zannediyor. Ben hublot gibi saatlerin premium olmadigini söylemedim ultra premium degildir dedim. Marka degeri olarak hublot rolexin yanina yaklasamaz canim benim once bir marka degerini öğren. Rolex marka algisi olarak ultra zenginligi temsil eder.Hadi senin piril piril beyninin calismasi icin benzer bir örnek vereyim. Mercedes Bmw premium markalardir ama bir rolls-royce ultra premiumdur. Kolay yoldan para kazanan veya yandas bir müteahit kolaylikla bir s kasa mercedes alabilir ama cok az kisi 40 50 milyon verip rolls-royce sweptail alir. Bu arada rolls-roycen mercedesle ayni fiyatta olan arabalari da vardir(senin dedigin gibi hublotun rolexle ayni hatta daha pahali modelleri de vardir) ama dedigim gibi bu iki markayi ayni yapmaz. Kolay anlattim umarim beynini cok zorlamaz. Bu arada dunya uzerinde 15 milyon dolara satilabilen rolex mevcut bak bakalim ayni fiyata hublotta satilmis mi. Unutmadan decathlonda müdür olan arkadasimin saati hublot keske cocuga deseydim de hublot yerine rolex alsaydi ayni para nede olsa sana gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    1- Yaptığın rezalet açıklamalar benim değindiğim saçma cümlelerine bir cevap değil, sıvamak
    2- Türkiye'de 30bin liraya alabildiğin bir saate inatla ultra-premium diyip Hublotu aynı kategoriye almamak
    3- Decathlonda müdür olmasına gerek yok, cebinde parası olan ve saat almak isteyen herhangi biri rolex veya hublot gibi saatleri alabilir. Gereksiz boş cümle
    4- 15 milyon'a açık arttırmada Paul Newman hayranları, Paul Newman'ın yıllarca hiç kolundan düşürmediği, kendiyle ikonlaşmış olan saatini aldılar. Bu saate değil kişiye verilen değer, Hublotun 5 milyon dolara saati var bu arada Söyle decathlondaki müdür kardeşimiz ondan da alsın
    5- bmw,mercedes ile RR kıyaslaman, Hublot ile rolex kıyaslamasının yakınlık farkı kimin aciz olduğunu gösterdi




  • JRR TOLKIEN kullanıcısına yanıt
    Et alimle sohbet alırsın mertebe, etme cahille sohbet dönersin merkebe. Söylediğim hiçbir şeye cevap verememen ne kadar boş olduğunu gösterdi. Marka değerinden marka algısından bahsetmişim onlara cevap veremediğin için sıvama kısmına geçmişsin. He yavrum paul newman hayranları o saat casio olsaydı yine verirdi dimi 15 milyonu. Senin mantığına göre öyle olması lazım. Rezil oldun sus bari de adam sansınlar. Bu arada biraz okuduğunu anlama üzerine çalışmalar yap. Ben decathlonda ki adam bile hublot alabiliyor demişim sen gitsin rolex alsın diyorsun alamıyor işte parası yetmiyor. mercedes,bmw ve rr kıyaslaması tam senin anlayabileceğin şekilde yazılmıştı ama dediğim gibi kapasite biraz sıkıntılı. Daha da cevap yazmam git sen liseli arkadaşlarınla tartış bu konuları dengim değilsin.
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    1- bu mesajda olduğu gibi geçen mesajda tek tek her yazdığına cevap verdim. boş boş zırlama
    2- El havlusu olsa bile o fiyatlara satılabilirdi. Örnekleri var, cahil demişsin aç araştır
    3- Abi bu rolex'in ultra-premium olduğunu kim düşünüyor leş müteahhitler ve senden başka, hala marka algısı falan diyorsun, cringe. TEKRAR DİYORUM, Breguet ve Patek Philippe gibi saatlerle rolex'i aynı klasmanda tutmak
    Son mesajdı çürü bir yerlerde...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.