Şimdi Ara

Instagram'ın 'retweet' benzeri özelliği 'regram' test edilmeye başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram kullanıcılarının uzun yıllardır beklediği özellik nihayet test edilmeye başlandı. Popüler sosyal medya platformu Instagram, Twitter'da var olan retweet özelliğini, regram adı altında getirmeyi planlıyor. Bu özellik sayesinde dilediğiniz kişinin gönderilerini kendi hesabınızda paylaşabileceksiniz.

    Ayrıca Bkz.İkinci nesil iPhone X modellerinin fiyatı ucuzlayacak

    Regram özelliği şimdilik Hikayeler bölümünde olacak


    Uygulamaya yeni eklenecek regram özelliği şu an Hikayeler bölümü için test ediliyor. Artık başka bir kullanıcının hikayesini, kendi hikayenizde alıntılayabilecek ve takip listenizdeki kullanıcıların gönderiye tıklayarak ilgili profile gitmesini sağlayabileceksiniz. Şu an kısıtlı sayıda kullanıcıyla test edilen özelliğin ne zaman aktif olacağı ise henüz belli değil.
     


    Regram özelliğinin standart Instagram gönderileri için de uyarlanıp uyarlanmayacağı hakkında ise net bir bilgi yok. Dolayısı ile kullanıcılar şu anda başka birinin gönderisini paylaşmak için ya o gönderinin ekran görüntüsünü paylaşıyor ya da bu iş için tasarlanmış üçüncü parti uygulamaların desteğini alarak bu işlemi manuel bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Instagram'ın, kullanıcıların dört gözle beklediği bu özelliği normal gönderiler için de uygulamaya dahil edip etmeyeceğini ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.
     








  • Direkt retweet yapsınlar. Zaten mizah sayfalarının çoğu eski tweet çöplüğüne dönüşmüş. Facebook gibi bir sonu olacak instagram'ın

  • Böyle şeyleri kullanmadığıma o kadar mesudum ki,zaten hepsi birbirine benzemeye çalışıyor. Gün geçtikçe fikir sayısı azalıyor.

  • Saçmalık. İyice suyunu çıkardılar.

  • Eski instagram hali kalacaktı, o eski dm kutusundan kızlarla konuşma anıları knight online etkisi yaratıyor bende



    Hikaye mikaye gelmeyecekti onun raconu snapchatte kalacaktı oradan ekmek yiyen kesim ayrı kalacaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.