Şimdi Ara

HTC Vive Pro sanal gerçeklik başlığı 799 dolar fiyatla ön siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • HTC, Ocak ayındaki CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Vive sanal gerçeklik başlığının gelişmiş bir versiyonunu duyurdu. Yüksek çözünürlüklü OLED ekranlar ve entegre kulaklıklar dahil olmak üzere bir dizi yenilikle gelen Vive Pro yakında tüketicilere ulaşacak.

     

    Ayrıca Bkz.Youtube, masaüstü versiyonu için "resim içinde resim" özelliğini test ediyor
    Şirket Pazartesi günü web sitesi ve seçkin mağazalar aracılığıyla Vive Pro'yu ön siparişe açtı. Sanal gerçeklik başlığı 799 dolar fiyat etiketine sahip. Bu rakam sadece mevcut Vive baz istasyonları ve kontrolcüleri ile kullanılmak üzere kafaya takılan başlık için. Her şeyi içerek eksiksiz bir Vive Pro kiti ileriki bir tarihte duyurulacak.
     

    HTC Vive için 100 dolarlık indirim geldi


    Yeni Vive sanal gerçeklik başlığının gönderimleri 5 Nisan'da başlayacak. 3 Haziran'dan önce satın alanlar, HTC’nin içerik platformu Viveport Subscription için geçerli altı aylık bir deneme üyeliğine sahip olacaklar. Siparişlerin ilk 60 gününden sonra satın alanlara ise iki aylık bir deneme üyeliği sunulacak.

     

    Bununla birlikte HTC şu an piyasadaki mevcut Vive sanal gerçeklik başlığında 100 dolarlık bir indirime giderek fiyat etiketini 499 dolara düşürdü.







  • Burada MEsut beyin yorumunu bekliyorum. En çok tecrübe etmiş biri. Teşir i Mesut beyden dananım açıklaması Erdi beyden.

  • bu rakamlar tr için mi ?
  • Tek göz 4k çözünürlük işi 2020 yılına kaldı o zaman. Kullanırken pixeller çok belli oluyordu. 4k bence en alt limit olmalı.



    Bu arada kablosu görüntü aktarım işide bir sonraki nesile kaldı gibi. Umarım bu teknoloji iyice yaygınlaşır ve ilerde 4k ve kablosuz versiyonu çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Tek göz 4k çözünürlük işi 2020 yılına kaldı o zaman. Kullanırken pixeller çok belli oluyordu. 4k bence en alt limit olmalı.



    Bu arada kablosu görüntü aktarım işide bir sonraki nesile kaldı gibi. Umarım bu teknoloji iyice yaygınlaşır ve ilerde 4k ve kablosuz versiyonu çıkar.

    8k 60 fps için 1080ti sli bile yetersiz gelir bence şu an için baya zor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8k 60 fpsnin 5 yıldan fazlası var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yılı gitti kaldı 3

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak ya witcher haberine tıklıyoruz buraya atıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.