Kaliteli bellekleri ile özellikle yurt dışında tanınan ABD merkezli Super Talent firması oyuncuları hedef alarak hazırladığı 4GB'lık yeni DDR-2 bellek kitini duyurdu. Firmanın duyurusunu yaptığı T800UX4GC5 kodlu yeni bellekler 800MHz saat hızına sahipler.
800MHz'de çalışan 2 adet 2GB'lık non-ECC bellek modülünden oluşan yeni kitin çalışma zamanlamarı ile 2.1v'de 5-5-5-15 olarak belirlenmiş. Son gelen bilgilere göre, bu hafta içerisinde piyasaya çıkması beklenen yeni belleklerin yurt dışı satış fiyatının 438$ olması bekleniyor.
Super Talent'ın 4GB'lık yeni DDR-2 kiti hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler buraya tıklayabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 27 Mart 2007; 13:19:20 >
Zamanlamalar güzel,fiyatı uçuk buraya gelse heralde 500$'dan aşağı olmaz.
800MHZ'de 5-5-5-15 pekte güzel değil aslında.
Benim açımdan güzel kendi fikrimi söyledim zaten.Voltajla zamanlamalar daha makul değerlere alınabilir cl4 tam süper olur ah elimize geçmiyorki böyle ramler
450 dolar reme verilir mi ya... Gider en kral ekran kartını alırsın... Remlerin de ucuz ama iş görecek cinsten olur... Gözlerin pörtleyene kadar oyun oynarsın...
Supertalent rami bizzat kullanan birisi olarak söylüyorum acaip iyi OC olabilen bir ramdir ve çok sağlamdır.Amerika da üretilmektedir ve gerçekten dayanıklı ve kalitelidir.
Öneririm her ürününü(not:reklam yapmıyorum zira şu adna kullandığım ramler kingston)
‘.... bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.’ M.K.Atatürk
benim dandirik veritech ramlerim daha iyi erişim hızlarına sahipler, hem de daha düşük voltajda ve daha yüksek frekansta. bu ramlerin neden haber olduğunu anlamak pek mümkün değil.