Şimdi Ara

Huawei P20 ve P20 Pro Avrupa fiyatları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin bugüne kadar en iyi kamera teknolojilerine sahip olacağını belirttiği yeni Huawei P20 serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Tanıtıma birkaç gün kala serinin Avrupa fiyatı da sızdırıldı.


     


    Huawei P20 özellikleri ve fiyatı


     


    5.8 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olduğu ifade edilen modele Kirin 970 yonga seti gücünü veriyor. Arka kısımda çift Leica kamera önceki nesle göre çok daha iyi bir performans sunuyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Huawei P20 modelinin Avrupa’ya 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile geleceği ifade ediliyor. Model için belirlenen fiyat 680 Avro olacak. Bu haliyle mevcut amiral gemi modellerine göre biraz daha uygun fiyatlı olacağını belirtmek gerek.


     


    Huawei P20 Pro özellikleri ve fiyatı


     


    Bu kez ekran daha da büyüyor. Huawei P20 Pro için 6.1 inçlik bir ekran söz konusu. En dikkat çekici taraf ise 3 kamerayla gelecek olması. Henüz net bilgiler yok ancak ana sensör, telefoto lens ve geniş açılı lensin bir arada olabileceği tahmin ediliyor.


     


    Avrupa’da bu model sadece 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile gelecek. Fiyatının ise 899$ olduğu bildirildi. Yani mevcut amiral gemileri ile hemen hemen aynı banda yerleşmiş oluyor.


     







  • Huawei'ın cihazlarının tek sorunu kameraları, her ne kadar iyi olsalarda kamera yazılımları o kadar da iyi değil. Karşılaştırmalara bakınca gerçeklikten uzak ve soluk fotoğraflar çekiyor bence. Ayrıca ön kamera işine el atmaları lazım Apple ve Samsung bu konuda en iyileri. Telefon alanların çoğu ön kameraya daha çok önem veriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutulmus Domates -- 19 Mart 2018; 13:06:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ve dönebilir bir kamera bence bu nedenle daha avantajli. İpod touch 4 bile zamanın da kamera olarak basarılıydı. Üzerine son 7 yılda 2 model daha ekledi hatta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları çok yüksek.

    P20 pro 6.1 olduğuna göre ekran çerçeve oranı en kötü iphone x gibi olmalı. Yoksa çok büyük kalacak.

  • Kırın 659 vakası şimdi de kırın 970 Tekrarı Farkı Fiyatı

    İphonex ile Bimde Yerini Alırsa Şaşırmayın😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki çentik veya alttaki home tuşundan birisi olmalıydı, İkisi aynı anda olunca göze hoş gelmiyor. Şahsen ön tarafını beğenmedim.

  • Çöp! Android One destekli, SDM660 çipsetli ve bundan ucuz olan Nokia 7 plus bundan çok daha iyi bir seçenek. Amiral sıfatıyla çıkarılan Kirin 970'in testlerde çuvalladığı ve orta-üst seviyeden hallice bir performans verdiği ortaya çıkmışken bu işlemciyi taşıyan telefona 899 dolar fiyat biçmek tüketiciyi enayi yerine koymaktır.



    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-geekbench-testinde-gorundu--131861812

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbianist S kullanıcısına yanıt
    Testlee hiç bir şey ifade etmiyor. Günlük kullanımda ve yoğun kullanımda geri kalmayacaktır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Üstteki çentik veya alttaki home tuşundan birisi olmalıydı, İkisi aynı anda olunca göze hoş gelmiyor. Şahsen ön tarafını beğenmedim.

    Bu açıdan Duz Mate 10 serisi gözümde efsanedir Ön Görünüm olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Aynen, cok daha güzel gozukuyor.
  • Bir telefonu daha ne kadar iğrenç yapabiliriz çalışmaları bunlar herhalde yoksa mantıklı bir açıklama göremiyorum bunun yapılmasında :/

  • Öyle bile olsa bu modelin gerçekte dengi olan cihazlar Nokia 7 plus, Xiaomi Mi Note 3 gibi orta-üst seviye modellerken S9 fiyatı istemek kullanıcıyı kazıklamaktır. Test bile olsa tepe model fiyatına sahip cihazda orta seviye sonuç görmek şahsen beni rahatsız eder. O parayı buna vereceğime SDM845'li ya da SDM660'lı bir model alırım daha iyi. En azından f/p açısından parasının hakkını veren bir cihaz almış olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 10 pro bence en iyi kasaydı ama bu sene mate 20 pro yuda buna benzetirlerse berbat ederler bence....

  • Çentik koyarak güzelim tasarımj mahvetmişler. Hem Home tuşunu öne koyup hem çentik koymak da ilginç gerçekten. Üst tarafı Lg G6 tarzı yapsalardı, çentik yerine, çok güzel olurmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Öyle bile olsa bu modelin gerçekte dengi olan cihazlar Nokia 7 plus, Xiaomi Mi Note 3 gibi orta-üst seviye modellerken S9 fiyatı istemek kullanıcıyı kazıklamaktır. Test bile olsa tepe model fiyatına sahip cihazda orta seviye sonuç görmek şahsen beni rahatsız eder. O parayı buna vereceğime SDM845'li ya da SDM660'lı bir model alırım daha iyi. En azından f/p açısından parasının hakkını veren bir cihaz almış olurum.

    Sen sentetik test sonuçlarına bakarak orgazm olmayı seviyorsan bilemem ama gerçek kalite ve deneyim isteyen kişi için Android dünyasında Huawei ve Xiaomi'den başka seçenek yok. Bir de Google pixels.

    Saçma salak sentetik test puanlarına kanip da 2 sene önce s7 falan alsaydım eminim şuan birçok sorun ve lagla uğraşıyor olurdum. Akıllıca davranıp kullanıcı deneyimlerini referans alarak p9 aldim telefon hala ilk günkü gibi cihaz. Yağlar sular gibi akıyor. Sorun sıkıntı sıfır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 20 Mart 2018; 17:3:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huawei apple dan da uzun süreli performansını koruyan. Nasıl yavaşlatırımın hesabını yapmayan bir velinimettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı büyük yapmışlar.6" civarına mate serisi var zaten.p serisi kompakt model beklentisine hiç uymamış.fiyat ve çipset olarak zaten rekabetçi değil.tutumaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Çöp! Android One destekli, SDM660 çipsetli ve bundan ucuz olan Nokia 7 plus bundan çok daha iyi bir seçenek. Amiral sıfatıyla çıkarılan Kirin 970'in testlerde çuvalladığı ve orta-üst seviyeden hallice bir performans verdiği ortaya çıkmışken bu işlemciyi taşıyan telefona 899 dolar fiyat biçmek tüketiciyi enayi yerine koymaktır.


    https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-geekbench-testinde-gorundu--131861812

    Kağıt üzerinde yazanlara ve test sonuçlara bakıp aldanmamak lazım. Nokia 7 plus kamerasında ois yok eis bir işe yaramıyor yürürken video çekemiyorsun. Bataryası ve android one olmasıyla iyi nokia 7 plus. Snapdragon 660 da orta seviye işlemci ve nokia 7 plusun fiyatı 400 euro. Bu fiyata snapdragon 835 li amiral gemiler var. Bildiğim kadarıyla kirin 970 snadragon 821 835 le yarışabilecek seviyede. Tabi huawei işlemcilerini kendi yaptığından geriden geliyor seneye kirin 980 le iyi bir atılım yapmalarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Mart 2018; 3:55:33 >




  • Hangi kalite hangi deneyim? Xiaomi Mi 5 kullandım. Her şey donanım değil. Mi 6'da değişti çok şükür. Telefon hızlı hiçbir oyunda sıkıntı çıkarmıyor. Ama her şeyin hız olmadığını kullanınca anlıyorsun. Vasat bir kamera, rezalet bir ses amfisi ile multimedya deneyimi yerlerde bir cihaz. Xiaomi ile deneyimim bu şekilde oldu. Gerçek deneyim istiyorsan öncelikle adam gibi bir kamera yazılımı geliştirmeli. HTC LG gibi güçlü bir ses amfisi koymalı ki dinlerken mest olayım. Peki Xiaomi bunların hangisini bana verdi? Hiçbirini. Mi 6 ile düzeltebildiler. Huawei güzel ama P10'a bakıyorum ses çıkışı hayal kırıklığı. Bir amirale yakışmayacak düzeyde. İncelemelerde bu konuya değinilmiş. Oreo çıkalı neredeyse yarım yıl oldu daha geçen hafta başladı güncelleme. Ben bu şekilde güncelleme istemem. 8.1 geldi ki asıl iyileştirmelerin olduğu sürüm bu oldu ama adamlar 8.0'ı verdiler. 8.1'i de zaten vermezler. Doğrudan 9'u beklemeye başlayacaklar. E ne anladım ben işten? Samsung'u zaten sevmem. Şahsen Samsung alacağıma Huawei alırım ondan çok daha iyi cihaz yaptığı konusunda hemfikirim. Ama hiçbiri bir Pixel olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.