Şimdi Ara

Huawei P10 ve P10 Plus için Android Oreo güncellemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei’nin P serisi akıllı telefonlarıyla ilgili gündem P20 modellerinin üzerine yoğunlaşmış durumda. Şirket, 27 Mart tarihinde Paris'te yeni telefonlarını tanıtacak. Cihazların kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkması bekleniyor. Bunun öncesinde ise Çinli teknoloji devi Huawei P10 ve P10 Plus için Oreo güncellemesini yayınladı.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone 8 Plus üretiminde kalitesiz parçalar kullanıldığı ortaya çıktı
    Huawei, P10 Oreo güncellemesinin beta testini iki ay önce başlatmıştı ve bu süreç genel kullanıma sunulmasıyla sonuçlandı. Resmi Huawei Filipinler Facebook sayfası güncellemenin kullanıcılara sunulduğunu söyleyerek bu durumu birinci ağızdan doğrulamış durumda.

     


    Tüm kullanıcılara ulaşması zaman alabilir


    Şimdilik bir değişiklik listesi (changelog) yayınlanmış değil dolayısıyla bu yapıya hangi özelliklerin dahil ediliğini bilemiyoruz. Kullanıcılar bu sürümde Android 8.0 Oreo güncellemesinin bir parçası olarak gelen tüm özellikleri görmeyi bekleyebilirler.

     

    Huawei, Filipinler'deki telefonlar için EMUI 8.0 arayüzünü getiren kararlı Android 8.0 Oreo güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Kademeli olarak dağıtıldığı için tüm bölgelerdeki kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir. Ancak her halükarda bu sürenin çok uzamaması bekleniyor. Güncellemenin ülkemizde ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir bilgi yok.







  • Huawei Türkiye instagram sayfası mart ayı başında ay sonuna kadar tüm P10 ve P10 Plus için güncelleme verecekler diye bir hikaye paylaşmıştı.

  • Android ekosisteminde en iyisi Huawei ve Xaomidir. Samsungcular şikayet eder şimdi bu mesajı ;)
  • Mart bitti. Hâlâ gelmiş değil.

  • Bir an önce güncemeyi yaparsa seviniriz bir huawei kullanıcısı olarak çok sevinirim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.