Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider Tanıtım Fragmanı Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tomb Raider serisinin yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider'ın tanıtım fragmanı sızdırıldı.

Bugün belli olduğu üzere, Shadow of the Tomb Raider 15 Mart saat 16:00'da resmi olarak duyurulacak ve oyun 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (MP4 versiyonu)

• 16 Martta filmi çıkacak. Bu gösterilen yerde sinema salonu gibi bir yer. Acaba filmin başında mı gösteriliyor?
  • piramit var :OOOO orman görmek istemiyorum artık daha mistik mekanlar olsun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperrNaturaL

16 Martta filmi çıkacak. Bu gösterilen yerde sinema salonu gibi bir yer. Acaba filmin başında mı gösteriliyor?

Büyük ihtimal. En iyi reklam kampanyası olur :)
  • Çok Kötü bir zamanda çıkıyor. COD, BF5, RDR2 gibi devlerin arasında ezilip gidecek.

Death of the Tomb Raider
  • Bu sefer xboxa özel değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Çok Kötü bir zamanda çıkıyor. COD, BF5, RDR2 gibi devlerin arasında ezilip gidecek.

Death of the Tomb Raider

Hespinden farklı bir şey bu , tomb bulmaca keşif macera bunun alıcı zaten belli ben rdr 2 yi heycanla bekliyorum ama bu duyrulunca tarihi ne zaman olursa olsun aynı heycanı buna duyuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E hayırlı ola ne diyelim.. Bakalım seriye ne yenilik getirecek?
  • quote:

Çok Kötü bir zamanda çıkıyor. COD, BF5, RDR2 gibi devlerin arasında ezilip gidecek.

Death of the Tomb Raider

COD zaten Black Ops 4 geliyor onu geçtim. BF5 bi ihtimal ama pek sanmıyorum alacağımı. RDR2 de bana göre değil.. O zaman Shadow Of The Tomb Raider akar. Bu arada sanki tanıtımın sonunda Çin Seddini mi gördüm nedir o ? Bir de arkadaşlardan biri Piramid var dedi ama o bana Maya Piramidi gibi geldi ???
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

Maya piramiti var sonunda. Oyunun bir bölümü belki tamamı bu bölgede geçecek demek ki.
  • xmox taym exlusiv yapamamışmı bu sefer? ee sütten ağzı yanan bir daha xbox la anlaşma yapmaz derler japonyada....
  • quote:

Death of the Tomb Raider

Cod her sene Bf de 2 senede bir çıkıyor napsın adamlar oyun çıkartmasın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Maya piramiti var sonunda. Oyunun bir bölümü belki tamamı bu bölgede geçecek demek ki.

tadından yenmez o zaman :) Saol teşekkkürler.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    ilk serisindeki gibi ölecek mi acaba Lara cok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

Bu sefer xboxa özel değilmiş

Yapımcıyla görüştüm dedi ki: Xbox One özel. Kesinlikle PS4e gelmeyecek
  • Eski oyunlarının zevkini vermiyor artık ama yinede şans verilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denuvo olacakmı acaba ? olmasada rahat etsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.