Şimdi Ara

İLTEK Günleri ile teknolojinin enleri önümüzdeki hafta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “Sadece derse girerek mühendis olunmaz!” sloganı ile yıllardır profesyonel işlere imza atan YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü, elektronikten bilişime, telekomünikasyondan savunma teknolojilerine kadar birçok sektörü mercek altına alan, bu sene 13.’sü düzenlenen İLTEK Günleri ile teknoloji dünyasının dev isimlerini öğrencilerle buluşturuyor. 13. İLTEK Günleri, 20-21-22 Mart 2018 tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

     

    Havelsan, Tübitak, Microsoft ve daha pek çok kuruluşun sponsorluğu ve desteğiyle öğrencilere başarılı bir iş hayatının sırlarını veren İLTEK Günleri, bu sene de teknolojinin kalbinin atacağı tek adres olacak.

     

    Savunma teknolojileri, yapay zeka, blockchain, uzay teknolojileri, Internet of Things, siber güvenlik, endüstri 4.0, big data, 5G, dijital dönüşüm gibi günümüzün en ilgi duyulan konularının işleneceği paneller, CV bırakmak ve şirketlerle iletişim kurmak için en doğru yer olan şirket stantları, Work and Travel çekilişi, eğitimler ve sürpriz hediyeler İLTEK Günleri’nde katılımcıları bekliyor.

     

    İLTEK Günleri, etkinliğin üçüncü gününde “Savunma Teknolojileri” konusu üzerinde yoğunlaşacak. Düzenlenecek “Savunma Teknolojileri Fuarı” ile Tubitak Sage, Tubitak Bilgem, Visratek, Andasis, Gümüş Uzay Savunma Havacılık, Bites Savunma Havacılık ve Uzay, SASAD, SAHA gibi Savunma sektöründe başarılara imza atan şirketler ve dernekler projeleri, stantları ve üst düzey konuşmacılarıyla 22 Mart günü katılımcılara tecrübelerini ve çalışmalarını birebir aktaracak.

     

    İLTEK Günleri ücretsiz olarak düzenlenecek ve katılımcılara sertifika verilecek. Detaylı bilgi için http://iltek.ieeeytu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.








  • Vallahi şöyle bir bakıyorum da yerli bir şey yaptık dediğimizde konuya bir sürü bunun neresi yerli motor yabancıların motoru da yaparsın sonra gelir bunu cıvatası yerli değil diye yorum yapmak için delirenleri her yer de görüyoruz.. Ama ülke olarak böyle konuları ne konuşan var ne de bu projelere katılan birkaç tanesine gittim aynı şeyleri orada da gördüm demek ki biz ülke olarak üretecek zeka yok ama eleştirmeye geldiğimiz de süper ötesiyiz..

    Ülkenin kapasitesini bu konuya bakarak anlayabiliriz..

  • Zeka olmasaydı dış kaynak markaların taşeron üretimini ülkemizde yapamazdık(bakınız:Ford, Fiat). Yıllar önce uçak ihracat ettiğimize göre sorun başka yerde.
    http://www.evtmotor.com.tr

    İş yine siyasete kaçsın istemiyorum. Yukarıdaki sitede proje ortada. Bunlar gibi nice projeler var. Bunları görmemek için ya kör ya da art niyetli olmak gerekir.

  • Çip üretme ile alakalı bir şirket vardı durumu neydi en son bilemiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.