The Inquirer'ın yayınladığı habere göre, Nvidia'nın orta segmentte yer alacak GeForce 8600 serisi ile birlikte GeForce 8500'e de can verecek olan G84 ve G86 grafik işlemcileri için gecikme söz konusu olabilir. Nvidia'nın durumu ATi'ye nazaran tam olarak net değil ama benzer şekilde bazı sorunlardan dolayı erteleme olabileceği söyleniyor. Ayrıca Nvidia'nın yinede 17 Nisan tarihinde bir lansman yapabileceği ama bunun son derece yumuşak bir tanıtım olacağı ve gecikmeden dolayı GeForce 8600 serisi ile tanışmanın ileri bir zaman aralığına kayacabileceği de belirtiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 26 Mart 2007; 20:30:11 >
nvidia kalbimi kırdı hepinize hem atiye hem envidiyaya
Güneşli bir günü,hoş bir kadını,kibar insanı,büyük arabaları,parayı,elektronik cihazları,gülüşmeyi,gökkuşağını,akıllı adamları.bilgisayarımı,arabamı severim. Üst katımda oturan hayvanları,ortalıkta küfür edenleri,rahatımı bozanları,beni tren sananları,lafımı üstüne alınanları,ukalaları,ezik insanları,mavi ekranı sevmem.
Güneşli bir günü,hoş bir kadını,kibar insanı,büyük arabaları,parayı,elektronik cihazları,gülüşmeyi,gökkuşağını,akıllı adamları.bilgisayarımı,arabamı severim. Üst katımda oturan hayvanları,ortalıkta küfür edenleri,rahatımı bozanları,beni tren sananları,lafımı üstüne alınanları,ukalaları,ezik insanları,mavi ekranı sevmem.
Yok ya nvidia yine de r600 den önce çıkarır bunları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdemliol -- 26 Mart 2007; 22:55:50 >
26 Mart 2007; 23:08:38
nvdia nın başındaki politikacıları kimse innaılmaz akıllı doğru bir hamle yapmış zaten dx10 kartları var satılıyor neden cıkarsın ucuz kart rakibi cıkaracakki pahalı kartını koz olarak anında sürücek hata falan yok kartta var olduğunuda idda ediyorlarsa da bahane rakibi bekliyolar
nvdia nın başındaki politikacıları kimse innaılmaz akıllı doğru bir hamle yapmış zaten dx10 kartları var satılıyor neden cıkarsın ucuz kart rakibi cıkaracakki pahalı kartını koz olarak anında sürücek hata falan yok kartta var olduğunuda idda ediyorlarsa da bahane rakibi bekliyolar
+1 çok güzel bir yorum katılıyorum , tamamen stratejik
+1 çok güzel bir yorum katılıyorum , tamamen stratejik