Şimdi Ara

Burnout Paradise Remastered'ın deneme sürümü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Electronic Arts'ın yan kuruluşu Criterion Games geçen ay Burnout Paradise Remastered’ın Mart ayında PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağını duyurmasıyla birlikte oyunu daha önce oynayan birçok kişi yeniden canlandırılmış versiyonu sabırsızlıkla beklemeye başlamıştı. EA Access aboneleri şimdi Xbox One'da Burnout Paradise Remastered'ın İlk Sen Oyna (Play First) deneme sürümünü oynayabilirler.

     

    Ayrıca Bkz.Mercedes-Benz, Toyota'yı geçerek dünyanın en değerli otomobil markası oldu
    Açık dünya yarış oyunu Burnout Paradise yüksek çözünürlüklü dokularla yeniden uyarlandı ve PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'te 4K çözünürlük ve 60 kare/saniyede oynanabilecek. Ayrıca remastered sürümün, orijinal oyun ve Big Surf Island da dahil olmak üzere 2008 yılından bu yana çıkan sekiz adet eklenti paketini içerdiğini de belirtelim.

     


    Deneme sürümü 10 saatlik



    EA Access'e abone olan Xbox One ve Xbox One X sahipleri artık Burnout Paradise Remastered'ı oynayabilme imkanına sahipler. İlk Sen Oyna sadece on saatlik bir oyun keyfi sunuyor. Bu on saat boyunca yapılan tüm ilerlemeler oyun çıktıktan sonra satın alırsanız tam sürüme devredilebilecek. Burnout Paradise Remastered, 16 Mart'ta PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak. EA, oyunun Nintendo Switch için çıkıp çıkmayacağını henüz açıklamadı.

     








  • adam gibi arcade yarış oyunu çıkmıyor artık.

    bu konuda split second oyununu tek geçerim keşke yenisini çıkarsalar.

  • Zaten grafikleri oldukça iyi bir oyundu, Remaster bence tekrar satmak için iyi bir bahane olmuş, youtube dan gördüğüm kadarıyla da arada pek bir fark yok. Sadece çözünürlüğü daha da arttırmışlar o kadar.

    Oyunun en kötü tarafları ise hala geçerliliğini koruyor sanırım. Yarışlarda harikadan gideceğin istikameti göstermiyor, yani diğer yarışçıları takip ederek yarışı bitirmek zorundasınız, çünkü kazara en öne geçerseniz ne yöne gideceğinizi bilmediğiniz için kaybolma ihtimaliniz var. Saçmalık yani.

    Menü sistemi de acayipti bu oyunun. Kendi kafalarına göre yeni icat çıkartıyorlar komut yerlerini değiştiriyorlar ne gerek var ise.

    Yani paranız var ise eski versiyonunu oynanır fiyatı düşük ise eğlencesine oyun alınıp oynanır. Ucuz ise tabii.
  • Eski oyunu al, HDR efekti koy sonra tekrar piyasaya sür. Nasılsa kerizler var. Eskiden 1 oyun çıkardı 3 sene oynardı herkes. Şimdi 3 ayda bir oyun çıkartıyorlar. NFS serisi kaç tane oldu sayamıyorum bile.

  • bioshock'taki gibi eski oyuna sahip olanlara remastered ücretsiz verilmeli EA'yı zaten sevmiyorum bir bahanem daha olur

  • rezalet bir oyundu. keşke çıkmasaydı. müzikeri fena değildi o kadar.

  • ilk çıktığı dönemde oyunun en büyük albenisi, kaza anındaki slow motion parçalanma animasyonlarıydı.bu zaman için vasat altı kalır.

  • Biz FlatOut'cuyduk :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.