Şimdi Ara

AirPods 2 gelecek yıla kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın kablosuz aksesuar sınıfında yüksek fiyatına rağmen büyük başarı yakaladığı AirPods kulaklık seti firmayı memnun etmeye devam ediyor. Bu bakımdan şimdilik bir güncelleme düşünülmüyor.


     


    AirPods 2 özellikleri ve fiyatı


     


    Yapılan analizlere göre bu yıl içerisinde toplam 30 milyon AirPods kulaklığının satılması bekleniyor. Kablosuz bir aksesuar için oldukça yüksek bu rakam nedeniyle Apple bir süre beklemeye karar verdi.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber Android uygulaması yayında!

    AirPods 2 modelinin en erken gelecek yıl itibariyle piyasada olması bekleniyor. Geçen süre zarfında Apple kulaklıklarını daha da geliştirecek. Özellikle yonga tarafında yüzde 70 oranında daha iyi performans ve yüzde 50 oranında daha iyi enerji verimliliği sağlayan W2 yer alacak.


     


    Çok daha iyi bir donanıma sahip olacak AirPods 2 modelinde gürültü engelleme özelliğinin de ön plana çıkması bekleniyor. Böylece ilk nesil AirPods üzerine çok daha fazla yenilik eklenmiş olacak. Ayrıca Hey Siri komutuyla akıllı asistanın uyandırılacağı da belirtiliyor.


     


    Net olarak AirPods 2 için bir tarih verilmiyor ancak Apple’ın bahar aylarında veya WWDC 2019 konferansında bir tanıtım yapması bekleniyor. Bu yılın ikinci yarısında ise ilk nesil AirPods için muhtemel bir fiyat indirimi de gündemde.



     







  • Şuna para verip de kaliteli müzik dinlediğini sananın aklına şaşarım...

  • Canım EKREM71 abim yine çok güzel bir Apple Haberi yapmış. kıskananlar çatlasın :)

  • Müzikten anladığını sanıp buraya gelip aklı sıra bilgiçlik taslayanlar yok mu? Güldürüyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı tasarımda gürültü engelleme özelliği gelirse kesinlikle alacağım. Orijinal AirPods'u kullanıyorum, tek eksisi metroda otobüste gürültüyü engelleyememesi. Sırf bunun için Sony'nin kulak üstü kulaklıklarını kullanıyoruö, fakat terletiyor bir süre sonra. Bu özellik ile bence AirPods tamamlanmış olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzikten anlamayanlarin urunu: airpods :D bu tarz urunlerden samsung jbl de yapti hepsini denedim hepsi tek kelime ile çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynn öyle basslar tizler zayıf ederi 150tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki almıştım bekleyecektim 2 yi ama yıl sonu yada 2019 da çıkar artık. Çok memnunum, zaten bunu müzik dinleme kalitesinin ileri olmadığını bilerek almak gerekir. Ben daha çok telefonla konuşmak için aldım aldığımdan beri kulaklıkla konuşuyorum büyük rahatlık. Bağlantı hızı, iCloud üzerinden tüm cihazlarla senkronize olması vs, özellikle şarjı ve boyutu çok iyi. Fiyatıda yüksek gelebilir ama değil bu tarz kulaklıklar genelde bu fiyat hatta daha pahalı. Müzik içinde yeterli seviyede bence, iyi birşey için kafaüstü kulaklık düşünüyorum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 10 Mart 2018; 21:44:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok üzüldüm :(

  • Ben aldım çıktığı andan itibaren almak istedim kablosuz ürünleri seviyorum kullanımı çok kolaylaştırıyor ve harika bir şey ses kalitesi müzikte ve konuşmada mükemmel sony almayıda düşündüm yalnız kabı çok kaba appel ın zaten zerafeti en sevdiğim tarafı gene zarif bir ürğn yapmış ve yanında çok rahat taşıyabiliyorsun üç saat kulaklığın üç saat de kılıfını şarjı gidiyor toplam da altı saat gayet güzel ek koyabileceği gürültü engelleme olur sanırım ses kalite daha yüksek daha net çıkacak derlerse düşünmeden alırım bu halide gayet güzel ama stüdyo kalitesinde ses muhteşem olur ayrıca fızy den yada appel musıc den dinlemek lazım o kaliteyi alabilmek için spoty hiç beyenmedim ses kalitesi hiç iyi deyil müzik dinlemek bir zevktir bedeli hiç önemli deyil

  • telefon ile birlikte kutunun içinden çıkmadıkça: ÇÖP
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka kaliteli müzik dinleyecek insan zaten neden bunu alır söylermisin? Kaliteli müzik dinlemek istiyorsan zaten parayı gözden çıkarıcaksın..Yoksa mundar hesabı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    iPhone X parasına kulaklık kullanıyorum merak etme . Buradaki Apple fanboyları var ya Airpods ses kalitesi piyasadakilerin en iyisi diyor; 300 liralık Sennheiser bile içinden geçer onun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.