Şimdi Ara

PACcoin ''yarım saatliğine'' en büyük üçüncü kripto para oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Kripto para dünyasında bazı kripto para birimlerinin çok kısa sürede değerini birkaç artırarak adından söz ettirdiğine zaman zaman şahit oluyoruz. Dün akşam bu durumlardan bir benzeri de ilginç bir hata sonucunda PACcoin için yaşandı. İlk olarak ocak ayında değerinin yüzde 140 oranında artmasıyla adını duyuran PACcoin, 3.5 trilyon adetlik toplam arzı ile kripto para dünyasındaki en yüksek arza sahip birimlerden biriydi. Mart ayının başında PACcoin ekibinin, kripto parayı ''enflasyondan korumak için'' aldığı yeniden yapılanma kararı dün akşam coinmarketcap.com'da ilginç bir tablonun ortaya çıkmasına neden oldu.


     

    Yarım saatliğine Ripple'ı geçti 

    PACcoin ekibinin aldığı karar doğrultusunda PACcoin'ler geçtiğimiz günlerde 1000'e bölündü ve kripto paranın kısaltması $PAC olarak değiştirildi. Kripto para birimlerinin borsalardaki ortalama değerlerini gösteren web sitesi coinmarketcap.com dün akşam saatlerinde PACcoin'i platformda listelerken PACcoin'in toplam arzını 3.5 trilyon olarak gösterince o esnada 0.014$ değerinde olan PACcoin'in toplam piyasa değeri 36 milyar dolar olarak hesaplandı. Böylece bir anda piyasa değeri itibariyle Ripple'ı geçen PACcoin; Bitcoin ve Ethereum'un ardından en büyük üçüncü kripto para birimi oldu.


     

    Tabi PACcoin'in aniden listenin üst sıralarında yer alması kripto para topluluklarının dikkatini çekti ve Google'da PACcoin ile ilgili yapılan aramalar birkaç saat öncesine göre dünya genelinde 86 kat Türkiye'de ise 93 katlık bir artış gösterdi. PACcoin'in resmi Twitter hesabından coinmarketcap.com'daki hata paylaşılırken bu tweet'in altında PACcoin sahipleri, ücretsiz tanıtım için coinmarketcap.com'a teşekkürlerini sundu.


     

    Yaklaşık 30 dakika boyunca listede üçüncü sırada yer alan PACcoin daha sonra kısa bir süreliğine coinmarketcap.com'dan kaldırıldı ve toplam arzın güncellenmiş haliyle yeniden eklendi. Dün toplamda 1 milyon dolar değerinin üzerinde alım/satım işlemine konu olan PACcoin şu sıralar 0.14$ değeri ile 1252. sırada yer alıyor. 








  • Bedavaya yakındı o zaman alamadık, borsalar problemliydi. Uçmuş...

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zaten marifet düşük fiyatlardan alabilmekte dediğiniz gibi. Bitcoin ilk çıktığında 10$ civarındaydı. Sonra 20000$'ı gördü. Çıktığı zamanlarda alanlar ise köşe oldu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu işlerden anlasam bende bir tane çıkartırdım

    Ben çıkartamıyorsam Devletimiz çıkartsın,geri kalmayalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolsunlar eğer bölünme yaşamasaydı 129 Bin Lira kaldıracaktım. Bize düşen 12.95 TL oldu :( Çok şukur 0.017235 $ dan bozdurmayı başardım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.