Şimdi Ara

Snapchat, hikayelere kişi etiketleme özelliği getireceğini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sosyal medya platformlarının birbirlerinden "esinlenerek" uygulamalarına sürekli yeni özellik eklenmesi artık alışıldık bir durum oldu. Kullanıcılar tarafından beğenilen herhangi bir özelliği, kısa süre sonra diğer uygulamalarda görmek artık sürpriz değil.

    Ayrıca Bkz.Twitter, hesap doğrulama özelliğini herkese açacak
    Esinlenme furyasında bayrağı eline alan Snapchat, bundan böyle hikayelerde kişilerin etiketlenebileceğini duyurdu. Kısa bir süre sonra gelecek bu özellik sayesinde, Snapchat hikayenize istediğiniz kişileri etiketleme yöntemiyle ekleyebileceksiniz. Şu an test aşamasında olan özelliğin detaylarına geçelim.

    Snapchat yeni özelliği ne zaman geleceğini açıklamadı


    Hikayenizde etiketlemek istediğiniz kişiyi, kullanıcı adının başına @ işareti ekleyerek yazıyorsunuz. Ancak Instagram'da olduğu gibi yazdığınız harflere göre listenizdeki kişiler otomatik olarak listelenmiyor. Yani kullanıcı adını eksiksiz bir şekilde manuel olarak yazmanız gerekiyor. Otomatik tamamlama seçeneğinin sonradan eklenip eklenmeyeceği henüz netlik kazanmış değil. Snapchat'in bu yeni özelliğinin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı ise şimdilik bir soru işareti.







  • Artık pek kullanan kaldı mı ki? Androidlerde rezil çalışıyor zaten. Önce onu düzeltseler iyiydi..

  • arayüzü berbat ettiler, stabilite bayadır yok zaten. reklamdan para kazanmak istediler ama reklamları nereye koyacaklarını bir türlü bilemediler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.