Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
52
Favori
208.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozmeniniz M kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bahsettiğiniz ürünlerin gıda ve sağlık bakanlığı uygunluk sertifikası yok. Bu nedenle hangisini seçerseniz seçin sağlıklı bir suya erişme şansınız olmayacak. Ayrıca bu tür markalar ağırlıklı olarak Çin'de tek tip üretilip burada etiket basılarak farklı markalarmış gibi sunuluyor. Bu yüzden benim tavsiyem eğer ki sağlığınıza yatırım yapmak istiyorsanız, avrupa birliği menşeili ürünleri tercih etmenizdir. Kalitesiz ürün alıp iyi filtre alarak bu açığı kapatamazsınız çünkü filtrelerden ziyade tezgah altı tankının üretildiği malzeme ve de membran bu tür cihazlarda kaliteyi belirler. Zaten bu cihazları aldıktan sonra tds ile ölçerseniz arıtma olarak adlandırılacak hiç bir işlevinin olmadığını görürsünüz.
    Duş başlığı ise sadece su kireci için bir çözümdür ve içerisindeki polifosfat sayesinde bu arıtımı yapar. ancak suyun sertliğini (kirecini) azaltmaz, sadece varsa herhangi bir yüzeye tutunmamasını çözelmesini sağlar. Yani kısaca insan vücuduna yararlı bir işlevi yoktur. Satıcıların bahsettiği türden gerçekten arıtım yapan cihazlar ise tezhahaltı ürünlerden çok daha maliyetlidir. Bunları Bauhaus'larda görebilirsiniz zaten.
    halen ürün konusunda karar vermediyseniz PM'den yardım edebilirim @mozmeniniz




  • Herkese iyi bayramlar..

    Yaklasik 2 sene once waterbox tezgah alti subaritma cihazi almisti babamlar. Oldukca memnun olduklarinin belirtmek isterim ancak fiyati su anda 1000tl civarinda.

    Acaba yaklasik ayni kalitede daha ucuza alabilecegim bir urun mevcut mudur?

    Su aritma cihazlari ile ilgili cok sinirli bilgim oldugu icin internette arastirma yaparken cihazlar icinde kayboluyorum. Eger konuya hakim arkadaslar yardimci olabilirse cok memnun olurum. Butcem 500tl civarinda ancak kalite dusecek ise waterbox i dusunebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatztrn S kullanıcısına yanıt
    7 asamali mineral ve alkalinli modelleri o fiyattan alabilirsiniz. Multivitaminli su aritma diye arastirin iclerinden gonlunuze gore birini secin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoMoLa

    selam arkadaşlar. internetten Türksu'nun bu ürününü satın aldım. kurulumunu yaptım fakat su kaçırdığı için söktüm, sökerken fotosunu çekmediğimden nasıl takacağımı anlamadım. yardımcı olur musunuz? filtlerelerin yeri hangi boru nereye gidiyor diye. teşekkürler..






    arkadaşlar fotonun üzerine okla gösterilmiş cevaplar vardı nereye gitti?




  • Numaranizi yazin whatsuptan yollim hocam bi yerlere kaydetmistim lazim olur diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni aldığım BMB 7 aşamalı su arıtma cihazı tankı doldurmuyor. Sadece atık su borusunda çok az miktarda su geliyor.

    Musluğu açtığımda da sadece 1-2 saniye boyunca borulardaki su akıyor ve kesiliyor. Arızalalı bir yeri mi var yoksa şebeke basıncı mı yetersiz bunu anlamanın bir yolu var mı?

    Eğer şebeke basıncı yetersiz ise, mevcut cihaza pompa ilavesi mümkün müdür?

    Bazı satıcılar tek pompa satışı yapıyor ama nasıl bağlanacağını bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efiksis -- 4 Ağustos 2014; 0:17:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efiksis

    Merhaba Arkadaşlar,

    Yeni aldığım BMB 7 aşamalı su arıtma cihazı tankı doldurmuyor. Sadece atık su borusunda çok az miktarda su geliyor.

    Musluğu açtığımda da sadece 1-2 saniye boyunca borulardaki su akıyor ve kesiliyor. Arızalalı bir yeri mi var yoksa şebeke basıncı mı yetersiz bunu anlamanın bir yolu var mı?

    Eğer şebeke basıncı yetersiz ise, mevcut cihaza pompa ilavesi mümkün müdür?

    Bazı satıcılar tek pompa satışı yapıyor ama nasıl bağlanacağını bilmiyorum.

    Turksunun servisiyle gorustum tum sistemler benzer oldugu icin sorun ve cozumler de ayni oluyor tabi. Basinc dusuk oldugu icin vihaza yeteri miktarda su gitmiyor olabilir dedi ama yinede beni arasinlar net bir teshis icin birkac soru soracakmis ariza ile ilgili 05424824481 yasar bey bi musteriniz verdi yardimci olacaginizi soylemissiniz deyin 15-20 yillik deneyimi var saniyesinde teshisi koyar
    Gecmis olsun.. Cihaz alirken basinca gore pompali pompasiz diye dikkat edilmesi geretigini yazmistim eger ssorun pompaysa pompa ilavesi yapmayin firmaya ginderin pompaliyla degistirsinler pompa farki verin sadece ortalama 50-60 tl oluyor. Firmayada veryansin edin neden beni uyarmadiniz diye adresimi gorunce (muhtemelen istanbul disi) beni uyarmaniz gerekirdi diye.
    Neyse hayirlisi insallah cabucak cozulur diger arkadaslarda bu konuya dikkat etsinler cihazi ona gore pompali-pompasiz diye net teshis koyup oyle alsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu Turksu firmasından Ankara için nasıl alışveriş yapabilirim, internet sitesinden mi. Ankara servisi nasıldır, kurulum konusunda falan sorun çıkmaz değilmi. Bir konuda faturanın gönderilmediğini falan okudum böyle bir sıkıntı olurmu acaba. Son olarak Ankara için hangi model ve fiyatı nedir bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • yemrebas Y kullanıcısına yanıt
    sitelerinden alıyorsunuz istanbul ankara ve izmirde aynı gun kurulum hizmeti veriyorlar anlasılan bu 3 sehirde servisleri daha yaygın. servisle ilgili bi sıkıntıya rastlamadım tek bir sikayete rastladım sizin gibi o da musterinin birine fatura gec gitmis ama onda da musteri adres degisikligi yapmıs firmaya haber vermemis :) kullandııktan sonra olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz hocam.
  • resmi siteleri hangisidir bu firmanın,
  • yemrebas Y kullanıcısına yanıt
    türksu arıtma sitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 13 Ağustos 2014; 14:12:02 >
  • Herkese merhaba,
    Bende evimde 5 filtreli comtech su arıtma cihazı kullanmaktayım ve gayet memnunum,
    İlk olarak bekarken babamlarda su arıtma vardı.Evlendikten sonra kendi evime taktırdım.
    Ayrıca yemeklerde ve çayda da kullanıyoruz.Evde akan bir musluktan içme suyunu kullanmak büyük rahatlık ve bence arıtma cihazlarının sağlamış olduğu en büyük artı damacana hamallığını ortadan kaldırması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxl -- 6 Eylül 2014; 16:43:28 >
  • Ya arkadaslar bu turksuyun izmirde servisi nerde bilen var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekolione

    Ya arkadaslar bu turksuyun izmirde servisi nerde bilen var mi ?

    sielerinde izmir servislerinin numarası yazıyordu yanlıs hatılamıyorsam.
  • Conaxın 7 filtreli modelini kullanıyorum standart filtreler haricinde alkalin ve mineral filtre var, yedek filtrelerle birlikte 520 liraya almıştım 4 ay önce, suyun tadı çok güzel, bu suyu içtikten sonra hazır suyun tadı bile kötü geliyor insana, çaya falanda kullanıyoruz gerçekten çayın tadı bile daha bir farklı oluyor. Ph ölçümüde yaptırdım 7.5 çıktı.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    7.5 düşük, piyasa malı filtrelerle yeterli ph değerini yakalayamazsınız.
  • marcoptik M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar firmalara takılmayın, sürekli söylüyoruz cihazda marka felan hikaye, ucuz cihaz kaliteli filtre alın, bmb firmasının sitesinde 2 sediment 1 cto filtreye 90 lira, Türksu firmasında ise kdv hariç 50 lira yazmışlar
    Umarım alan yoktur, onlara maliyeti emin olun 10-15 liradır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakdahi -- 9 Ekim 2014; 20:50:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safakdahi

    7.5 düşük, piyasa malı filtrelerle yeterli ph değerini yakalayamazsınız.

    İnsan sağlığı için 7.5-8.5 ph seviyesi uygundur, birçok büyük hazır su markasında ph seviyesi 7.5-8 arasıdır.

    300-400 liralık su arıtma sistemlerinden mucize beklememek lazım, ölçtürdüğüm sadece ph değerleri değil 10 farklı değer testi yaptırdık labortavurda gayet iyi sonuçlar aldık, çeşme suyunun ph değeri 7.85 çıktı ama diğer değerler berbat halde.
  • safakdahi S kullanıcısına yanıt
    Turksu Filtrelerden kdv almıyo zaten dostum :) o gordugun toplam fiyat ama dedigine katılıyorum bu 3 filtrenin azami fiyatı 50 tl olmalı daha fazlası verilmez.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.