Şimdi Ara

State of Decay 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Microsoft ve geliştirici Undead Labs State of Decay 2'nin 22 Mayıs'ta Xbox One ve PC için çıkacağını duyurdu.

Oyunun standart sürümü $29.99 ve ultimate sürümü $49.99 olacak. Ultimate sürümün içinde State of Decay 2'ye erken erişme imkanı, State of Decay: Year One Survival Edition'ın Xbox One versiyonu ve “Independence Pack” ile “Daybreak Pack” indirilebilir içerikleri bulunacak. Ayrıca oyunun çıktığı gün Xbox Game Pass sistemine ekleneceğini de hatırlatalım.

Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Fragmanın tam versiyonu yarın yayınlanacak.

• İlk oyunu beğenmiştim. 2.oyunda yenilik olarak bizlere ne sunacaklar bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz.. Umarım animasyonları geliştirmişlerdir. Bu yüzyıla yakışmıyordu ilk oyundaki dandik animasyonlar. Ama fikir mekan atmosfer şahaneydi, oynattırdı kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sefer oyunda co-op desteğide var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Old gen bir oyuna benziyor. En fazla 70 puan alır
  • Sony duyurmasa oyunları bu oyun baharda çıkmazdı rekabet yine bize yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 7 Mart 2018; 0:11:12 >
  • İlk oyunu oynamıştım beğenmiştim ama bu cidden mobil oyun gibi gözüküyor beklentimi düşük tutuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.