|
Bildirim
|
Bunu ennnnnnnnnnnnnnnnn son söyleyecek varlık sensin
@porsux, sana cevap veren bu xbot, troll, hater, bir kaç istisna dışında, dünyanın en iyi oyunlarını, sırf PS özel olduğu için gömmeye çalışan, şirazeden çıkmış bir xboy'dur. Bunla French Troll Press ile ilgili sorun yaşayan hemen bize danışsın, yerin dibinden çıkmaya çalıştığı vakit, hemen geri gönderiyoruz bu trollü. |
Sadece Vice City olmaz büyük bi haritanın içine Vice City eklerler diye düşünüyorum yani baya büyük bi Vice City görürüz. Zira ben ve oynayanların %90'ı Vice City'i avucunun içi gibi biliyor.
|
Kullandığın bilgisayarı bırak, camdan at.
Kullandığın telefonu bırak, camdan at. Giydiğin tişört, giydiğin mont, giydiğin ayakkabılarıda camdan at. Sen neyin kafasındasın çözemedim. Yerli ürün var sanki ülkede |
Bu kadar uzun sürecek olması bence normal. Artık oyunlar 2d grafiklerden, 5-10 textden oluşmuyor.
Ayrıca GTA 5 çıtayı öyle bir yükseltti ki, gta 6nın beklentiyi karşılaması çok zor, çok çalışmaları gerek. |
Yeni nesil konsolları bekliyorlar.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 6 Mart 2018; 20:16:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |