Şimdi Ara

Yeni Spectacles gözlükleri yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İlk aylarında büyük ilgi görmesine rağmen sonrasında adeta çakılan ve Snap Inc. firmasına 40 milyon dolar kaybettiren Spectacles gözlükleri henüz son sözü söylemedi. Firma iki yeni model üzerinde çalışıyor.


     


    Daha gelişmiş olacak


     


    Modellerden ilki orijinal Spectacles gözlüklerinin biraz daha iyileştirilmiş ve performansı arttırılmış bir versiyonu olacak. Bu sayede gözlüğün daha uzun kullanım süresi ve daha yüksek çözünürlükte çekimler yapabileceği tahmin ediliyor.


    Ayrıca Bkz.Yakın zamanda yeni nesil Nvidia ekran kartı beklemeyin

    İkinci model ise asıl yeni nesil gözlük diyebileceğimiz bir ürün olacak. Gözlüğün çift kamera ve gelişmiş kamera teknolojilerine sahip olacağı ifade ediliyor. Bu model 300$ yaklaşık fiyat etiketine sahip olacak.


     


    Snap Inc.’nin ayrıca Warby Parker ve Luxottica gibi büyük gözlük firmaları ile görüşme halinde olduğu ifade ediliyor. Böylece sadece kendi markası altında değil popüler gözlük markaları altında da Spectacles teknolojileri yer alabilecek. Sonucunda da daha iyi satış rakamları elde edilecek.


     


    Donanım tarafında firmanın ısrarcılığı gözlerden kaçmıyor. Sosyal ağ tarafında beklediği yükselişi göremeyen ve hisseleri sadece 1 dolar artan Snap Inc., görüntüleme konusunda ses getirecek bir donanım ürünü ile yükselişe geçmeyi umut ediyor.


     







  • İlki sanki çok izdiham yarattı da ikincisi yolda...

  • Sektöre yeni bir ürün sundular ama pazarlama ve maliyet gibi şeyleri beceremediler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.