Şimdi Ara

Yapay zekâ destekli ve çentik tasarımlı Ulefone T2 Pro duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MWC 2018 fuarının merakla beklenen ürünlerinden birisi olan Ulefone T2 Pro fuarın son gününde sahneye çıktı ve beklentileri boşa çıkarmadı. Pek çok açıdan akıllı telefon iddialı özelliklere sahip. Tanıtılan diğer telefonlar da birbirinden iddialı.

     

    Ulefone T2 Pro özellikleri

     

    Çentikli ekran tasarımını benimseyen Ulefone T2 Pro ekrana entegre parmak izi okuyucusu ile dikkat çekiyor. Böylece hem yüz tanıma hem de parmak izi okuma bir arada sunuluyor. Vivo’dan sonra bu teknolojiyi kullanan ikinci firma Ulefone oldu.

     

    Diğer taraftan MediaTek’in NeuroPilot yapay zekâ birimi ile desteklediği 12nm sürecinde üretilen Helio P70 yonga setini kullanan ilk telefon da yine Ulefone T2 Pro oldu.

     

    Helio P70 yonga setinde 4 adet Cortex-A73 çekirdeği ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği yer alıyor. Mali-G72 grafik birimi 4 çekirdekli ve 800MHz seviyesinde çalışıyor. Cat. 12 LTE modem ile 600Mbps indirme hızları sunulurken 3 adet sinyal işlemcisi ile 32MP çözünürlüğünde kameralar destekleniyor.

     

    6.7 inçlik devasa bir ekrana sahip olan model 19:9 görüntü oranı ve ince çerçeveler ile daha kompakt bir gövdeye sığıyor. Çözünürlük ise 2260x1080 piksel olarak belirlenmiş.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Xcover 5 göründü

    Bunun yanında 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelin arka kısmında 21MP+13MP çözünürlüğünde çift kamera mevcut. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. 5000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj ile destekleniyor. Yılın en gözde modellerinden birisi olmaya aday T2 Pro için bir fiyat mevcut değil.

     

    Ulefone T2 özellikleri

     

    Ulefone T2 ise 12nm sürecindeki Helio P60 yonga setini kullanan ilk akıllı telefon durumunda. 4 adet Cortex-A73 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran yonga seti 2.0GHz seviyesine kadar çıkıyor. Mali-G72 MP3 grafik birimi ise önceki nesillere göre yüzde 70 daha iyi oyun performansı sunuyor. Bellek tarafında ise LPDDR4X ve UFS 2.1 gibi verimli teknolojilere destek var.

     

    6.18 inçlik ekranında 2260x1080 piksel çözünürlük sunan modele 6GB RAM ve 128GB kapasite eşlik ediyor. Arka kısımda 21MP+13MP çözünürlüğünde çift kamera, önde ise 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. 4400mAh kapasiteli batarya hızlı şarj desteğine sahip. Abisi ile birlikte bu modelin Nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor. 

     

    Ulefone S1 ve S1 Pro özellikleri

     

    Firmanın Android Go programına dahil olan modelleri hemen hemen aynı özelliklere sahip. 5.5 inçlik 18:9 ekran, 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, parmak izi okuyucu, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 3000mAh kapasiteli batarya bunlar arasında. Tek fark 4 çekirdekli MediaTek yonga setinden birisinin daha hızlı çalışması.

     

    Ulefone Power 5 özellikleri

     

    Dayanıklılık odaklı Ulefone Power 5 modeli 13000mAh kapasiteli bataryası ile dikkat çekiyor. Energizer’dan sonra en yüksek kapasiteye sahip olan model kenar kısmına parmak izi okuyucu yerleştirmiş.

     

    8 Cortex-A53 çekirdekli Helio P23 yonga setinin güç verdiği modelde 6 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlükte ekran, 21MP+5MP çözünürlüğünde arka kamera, 13MP+5MP çözünürlüğünde ön kamera, 6GB RAM, 64GB depolama kapasitesi şeklinde özellikler mevcut.

     

    Ulefone Armor 3

     

    Yine dayanıklılık odaklı olan Ulefone Armor 3 modelinde 5.7 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlükte ekran, Helio P23 yonga seti, 6GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 21MP+5MP çözünürlüğünde arka kamera, 13MP çözünürlüğünde ön kamera, 10300mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. Tüm modeller Android 8.1 Oreo ile geliyor.

     







  • Iyiymiş harbiden.

  • kuscam artık...

  • Mi Mix 2S çıkmadığı sürece bu çöplere maruz kalmak zorundayız...

  • MTK kullanarak ayağına sıkmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay sizin çentiğinize beee

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    MTK kullanarak ayağına sıkmış

    Ben de mediatek helio x25 işlemcili Xiaomi redmi Pro kullanıyorum. Telefon çok hızlı ve şarjı günü rahat çıkarıyor. Snapdragon olsa daha iyi olurdu ama bu da gayet iyi. Üstelik p70 benimkinden çok daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su ekrani simetrik yapamiyorlar mi cok cirkin oluyor boyle

  • yahu elma orta yere yapsa bunlarda peşinden aynısını..

  • cngzmls C kullanıcısına yanıt
    Elbette güçlü işlemciler ancak güncelleme ve yazılım konusunda MTK kodlarını Qualcomm Gibi kullanıma açmamayı tercih ediyor bu yüzden de cihazın ömrü daha kısa oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaplanları 5t ile aynı, bunlar da mı kardeş şirket?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Elbette güçlü işlemciler ancak güncelleme ve yazılım konusunda MTK kodlarını Qualcomm Gibi kullanıma açmamayı tercih ediyor bu yüzden de cihazın ömrü daha kısa oluyor

    Ben güncellemeyi de takmıyorum. Android 6 'lı bir tel kullanıyorum, çok memnunum. Zaten en fazla 2 yıla yeni bir tel alırım, o zamana kadar bu sürüm bana fazlasıyla yeter. O zaman da en yeni sürüme sahip bir tel alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon donanımsal olarak gerçekten çok kaslı olduğunu gösteriyor yanı donanım özelliklerini okurken baya bir doydum ancak ondan daha çok ilgimi çeken nokta ise "yapay zeka destekli" oluşu.. Tam olarak bu kapsam neleri içine alıyor bilmiyorum ama bir telefondan böyle bir yetenek okumak güzel..

  • Çentikli mate10 pro olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon ne zaman çıkacak ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.