Şimdi Ara

Facebook iş ilanları 40 ülkeye daha gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Toplamda 2.2 milyar kullanıcının ziyaret ettiği Facebook, iş bulma konusunda da çok büyük bir mecra haline geldi. Sosyal ağ şimdi iş ilanları bölümünü daha fazla ülkeye götürüyor.


     


    Ülke sayısı genişliyor


     


    Yerel işletmelere yapılan yeni iş başvurularının yüzde 60’ının kendisi üzerinden yapıldığını ifade eden Facebook, her 4 kişiden birinin iş aramak veya iş ilanı yayınlamak için kendilerini tercih ettiğini ifade ediyor.


     


    İnternet üzerinde iş ilanlarının verildiği sayısız platform mevcut ancak Facebook daha fazla kişiye daha hızlı erişim imkanı sunuyor. Milyonlarca hayrana ulaşan işletme sayfalarının gönderi hazırlar gibi haber kaynağına iş ilanı atabilmesi önemli bir fırsat. Ayrıca reklam vererek de gönderilerin öne çıkarılması sağlanıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple Music öğrenci üyeliği ülkemizde başladı

    Facebook üzerinde Keşfet sekmesine girdikten sonra İş Fırsatları kısmından bölgenize ait açık iş pozisyonu olup olmadığını görebiliyorsunuz. Ayrıca yine buradan iş ilanları hazırlamak mümkün. Oldukça hızlı bir şekilde ilanınızı yayına verebiliyorsunuz.


     


    İşletmelerin verdikleri iş ilanları kendi sayfasında, takipçilerin haber kaynağında, İş İlanları sekmesinde ve pazar yeri bölümünde sergilenebiliyor. Kullanıcı bu ilana başvurduktan sonra işletme, hesabını inceleyerek karar verebiliyor. Facebook iş ilanları böylece toplamda 80’den fazla ülkeye gitmiş oldu.


     



  • Linkedin gibi ucretli ve yalniz bu alanda calisan bir platformda bile kim oldugu belirsiz insanlarin CV'lerinde CEO ibaresini gordukten sonra Facebook'ta ilan verecek ve bu ilanlari yanitlayacak kisilerin kimler olacagini dahi hayal edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 6 Mart 2018; 1:51:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.