Şimdi Ara

SEAT, Shazam uygulamasını otomobillerine entegre eden ilk üretici oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Bağlanabilirlik konusundaki gelecek planlarını Mobil Dünya Kongre’sinde duyuran SEAT, Sahazam uygulamasını otomobillerine entegre eden ilk marka oldu.

    SEAT patronu Luca de Meo tarafından Mobil Dünya Kongresi’nde duyurulana göre, dünya genelinde milyonlarda kişi tarafından kullanılan Shazam uygulaması 2018’in Nisan ayından itibaren Full Link teknolojisine sahip tüm SEAT otomobillerde SEAT DriveApp üzerinden Android Auto uygulaması ile çalışacak.

     

    Amaç daha güvenli bir yolculuk 

    Şirketin bu girişimi sayesinde sürücüler dinledikleri ama adını bilmedikleri şarkının ismini akıllı telefonlarını eline bile almadan tek tuşla öğrenebilecek. Böylece trafikte daha güvenli bir yolculuk sağlanmış olacak. Shazam uygulamasını otomobillerine entegre etmenin müşterileri için maksimum güvenliğin sağlanması konusundaki çalışmalarının bir devamı olarak gören Luca de Meo, amaçlarının trafik kazalarını sıfıra indirmek olduğunu belirtti.

     
     

    Mobil Dünya Kongresi’ne katılmalarının sadece yeni teknolojilerini sergileme konusunda değil, sektördeki diğer şirketlerle iletişim kurarak daha fazla şey öğrenme konusunda da kendilerine fayda sağladığını belirten SEAT patronu, amaçları doğrultusunda daha fazla iyileştirmenin de geleceğinin altını çizdi.








  • Spotify koyun deezer koyun be napayım ben sahazamı arabada. Radyolar zaten RDS li çalan şarkıyı gösteriyor.

  • Shazam'ın arabadaki amacı ,çalacak şarkıyı seçmek olabilir eller serbestken yani parçanın adını ya da şarkıyı mırıldanırsan o parçayı; shazam bulur, Alexa açar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Şubat 2018; 18:26:10 >
  • Gereksiz. Shazam sürüş güvenliği sağlıyor muymuş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da ne alaka ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shazam güzel uygulama bende kullanıyorum da abi arabaya koymak neyin kafasıya belkide ilk ben yaptım diyip gururlanacak galiba sonuçta ilk yani İLK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sepulnation

    Gereksiz. Shazam sürüş güvenliği sağlıyor muymuş?

    Güvenlikten kasıtları araç kullanırken aynı anda mobil telefondan Shazamı açıp şarkıyı dinletme kısmı olabilir. O esnada sürücü dikkatini yoldan ayırıyor demeye getirmişler.



    Amazon Alexa da voice control özelliği olan Artificial Intelligence yani Yapay Zeka ile çalışan bir asistan, bir nevi Siri gibi düşünün.



    Yani misal, siz aracınızda gidiyorsunuz radyoda bir şarkı çalarken Hey Alexa bu şarkının adı ne şeklinde sorarak o da size Aracın Multimedya sistemindeki Shazam’ı kullanarak cevabı verecektir diye tahmin ediyorum.



    Tabi Türkçe Dil desteği olacağını pek sanmam



    Bana göre gereksiz değil, güzel düşünce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alexa ya lafım yok ama shazam ilk biz koyduk bence yinede yanlış. Android tabanlı multimedya ekranlarda shazam yüklenebilir. Bunu ilk biz yaptık demek komik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdsli olmasina ragmen cogu radyo tr de sarki calarken adini gostermiyor. sadece radyonun adi yazili. defalarca telefondan shazam acip dinlettim.

    begenen bitek benim sanirim. gayet hos bi girisim tebrikler Seat.
  • Peki radyo çalarken şazam aynı anda açılabiliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    Yolda giderken Kagit Kalemle not almak kolay olmali sizin icin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten gereksiz bir uygulama. Popüler kültür zırvalarından başka birşey bulduğu yok.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    hayır da şimdi arabada piranha tabletlerden beter olan o tabletimsi iğrenç ekrandan, radyodan çıkıp shazama girip açılmasını bekleyip tuşa basıp sarkı dinletmek, telefonda uygulamayı açıp dinletmekten ne kadar pratik? Bence sadece ilk bizde demek için yada shazam için bir reklam. Alexa ya lafım yok ama elini direksiyondan ayırmadan birkaç komut verirsin. Oda pratik değil bakarsan, google asisistan daha iyi olurdu, navigasyonda daha iyi. Ama ne zaman ki samsung bixby kadar maharetli olur, eko mod dersin geçer, serit takip aç dersin açar o zaman perfeco. Gerisi fasafiso...
  • bu sayede sesimizi dinleyebilecekler. birde bu yonden bakin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende araçla giderken shazam açıp radyoda çalan müziği dinletmiştim. evet tehlikeli ve otomatik yapacaksa güzel birşey ama mobil dünya kongresinde reklam yapacak kadar bir esprisi yok. haber yapmaya bile değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.