Şimdi Ara

50 Cent'in Bitcoin serveti yalan çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yıllar önce bir şekilde elde edilen Bitcoin'lerin günümüzde birer servet haline geldiği ile ilgili çok sayıda olaya şahit olmuştuk. Geçtiğimiz ay ortaya atılan iddiaya göre benzer bir olay, asıl adı Curtis James Jackson olan ABD'li ünlü rapçi 50 Cent'in de başından geçmişti. 50 Cent'in açıklamasına göre 2014 yılında çıkardığı Animal Ambition isimli albümün Bitcoin karşılığında satılmasına izin veren 50 Cent, albüm satışından elde ettiği 700 Bitcoin'e bugüne kadar hiç dokunmamış ve ocak ayı itibariyle toplam değeri 8 milyon dolara ulaşan Bitcoin servetine sahip olmuştu.


     

    İmajına zarar vermediği için yalanlamadı 

    The Blast'ın ulaştığı ve Curtis James Jackson'ın taraf olduğu bir iflas davası belgelerine göre ise ünlü rapçi aslında Bitcoin servetine sahip değil. Jackson'ın yemin altında verdiği ifadeye göre ilk olarak TMZ'nin ileri sürdüğü ''Bitcoin serveti iddiası'' gerçeği yansıtmıyor. Bugüne kadar hiçbir zaman(ne 2014 yılında ne de geçtiğimiz ay) Bitcoin'e sahip olmadığını itiraf eden rapçi; basında çıkan haberleri, imajına ya da markasına zarar vermediği sürece yalanlamadığını ve bu nedenle Bitcoin servetine sahip olduğu yönündeki iddiaları doğruladığını belirtti.


     

    Bitcoin milyoneri olmadığını itiraf etmesine rağmen 50 Cent, iddiaları doğrulayarak insanları kandırma niyetinde olmadığını da vurguladı. Bitcoin ile ödeme yapılmasını kabul eden ilk sanatçılardan olduğunu vurgulayan rapçi gerçekten de o dönemde albümü karşılığında hesabına Bitcoin gönderildiğini açıkladı. Tabi bu Bitcoin'ler hiçbir zaman 50 Cent'in eline geçmedi zira 50 Cent'in albümün dağıtılması için çalıştığı üçüncü şirketler Bitcoin'leri doğrudan ABD dolarına çevirerek 50 Cent'e albüm satışından elde edilen geliri ödedi.




  • 50 kuruş

  • 50 sente ,rapci ramiz icin yarisip kaybettiginden beri gicigim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 50 cent'in bitcoin zenginliginin disinda o haftalarda bircok bitcoin haberi cikmisti... servetinin coguyla bitcoin alan isadamlari, bitcoin'in artacagini soyleyen ekonomistler ya da degisik alanlardaki yorumcular vs. surekli bu tip isleri merak eden insanlarin bilincaltina bitcoin'in gelecegin para birimi oldugu ve firsat gecmeden hemen yatirim yapilmasi gerektigi mesajini verdiler... bakalim bu isten kimler magdur olacak ya da kimler karli cikacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General.

    50 kuruş

    An itibariyle 190 kuruş. Ya da başka bir deyişle 125 trilyon Zimbabve doları...

    50 Cent'in Bitcoin serveti yalan çıktı
  • nası ya artık fifti senti dinlemeyi bırakıyorum

  • Donanım haber'in yaptığı haber yalan çıktı. 50 Cent'te bir sıkıntı yok. Bitcoin haberleri pompalıyorlar. Sanırım bu alana olan ilgi internet sitelerinin işlerini de açıyor. Sürekli bir haber pompası yapıp coin borsalarının haberlerini yapıyorlar. Üstelik bir sektörden para birimiymiş gibi söz edip iyice milletin kafasını karıştırıyorlar. İnsanlar da bu yüzden bu eğer bir para birimiyse neden tek başına bir gücü yok diye sorgulamaya başlıyor ve tabi bir yere varamıyorlar. Maksat söylenti çıkarmak. Bu şekilde kim bilir kaç milyon dolarlarlık bir hacim yaratmışlardır kripto ödeme şirketleri için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    quote:

    Orijinalden alıntı: General.

    50 kuruş

    An itibariyle 190 kuruş. Ya da başka bir deyişle 125 trilyon Zimbabve doları...



    Alıntıları Göster
    Bu şakadır şaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.