Şimdi Ara

Apple yüksek ses kalitesine sahip yeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Gelecekteki Apple ürünlerini tahmin etmede büyük başarısı olan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın AirPods dışında başka bir kulaklık seti geliştirdiğini belirtti. Kuo, kulaklıkların yeni bir tasarıma sahip olacağını ve yıl sonuna doğru piyasaya sürüleceğini söylüyor.

    Ayrıca Bkz.Matrix'teki telefon geri döndü: İşte karşınızda Nokia 8110 4G
    Yeni kulaklık modelinin, Apple'ın 2014 yılında satın alıp bünyesine kattığı Beats'in ürettiği efsane kulak üstü modellerine benzemesi bekleniyor. AirPods'un rahatlığında ancak daha yüksek bir ses kalitesi sunması hedeflenen kulaklıklar kablosuz bağlantı özelliğine de sahip olacak.

    Yeni kulaklığa Apple markası verilecek



    Bünyesinde Beats'i barındıran Apple, yeni üreteceği kulaklıklara Apple markasını verecek. Şirketin yeni kulaklıklarının, bir diğer kablosuz kulaklık seti AirPods'tan daha pahalı olacağını şimdiden belirtelim. Teknoloji devi 2018'in ikinci yarısında ise AirPods'un yeni özelliklerle güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.







  • Al Beats Studio Wireless'ı koy Apple logosunu. Adını da Beatpods koy. 599 dolardan satmazlarsa ben de birşey bilmiyorum. Bir de yetmezmiş gibi Apple Store önlerinde kuyruk oluşur bunun için :D

  • Marka sadakati nedir bilmeyenler hemen gelmiş. Arkadaş kimlerle muhatap oluyoruz şu forumda. Bilmeden herkes her konuda bi de ahkam kesmiyor mu bayılıyorum ;)
  • iPhone kutusunda çıksın artık yeter
  • Mobil müzik sektörü patlama yapınca apple ın da ağzı sulanmış. Ama bu işe meraklı olanlar apple a çok yüz vermez. Çinli ve koreli firmalar aldı başını gitti. Bir de sony gerçeği var.
  • Gercek hifi kulaliklarin kar orani duşük olduğu icin Apple bu işe girmez, girse bile çekilir. Sony bile yillar once çekildi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.