Şimdi Ara

Samsung DeX Pad masaüstü tecrübesini geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl Galaxy S8 serisi ile birlikte duyurulan ve oldukça da beğenilen masaüstü tecrübe aksesuarı DeX, Galaxy S9 ile birlikte biraz daha gelişiyor. Artık yatay bir tasarıma geçiş söz konusu.


     


    Samsung DeX Pad özellikleri


     


    Samsung DeX Pad adını alan yeni aksesuar telefonu dik değil de yatay bir konumda kullanmanızı gerektiriyor. Bunun en büyük sebebi ise telefonun dokunmatik ekranını artık bir touchpad olarak kullanabiliyor oluşunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan QD-OLED ekranlar geliyor

    Telefon aynı zamanda klavye olarak da kullanılabiliyor ancak bir masaüstü deneyiminde çok küçük klavye tuşlarına odaklanmak biraz rahatsızlık verebilir. Bu bakımdan touchpad konsepti biraz daha alışılabilir duruyor.


     


    Yeni model ayrıca aktarım çözünürlüğünü de arttırmış. Galaxy S8 ile çözünürlük Full HD seviyesindeyken Galaxy S9 serisini yuvaya yerleştirdiğinizde 2560x1440 piksel çözünürlüğe kadar çıkış verebiliyorsunuz.


     


    DeX Pad aksesuarında iki adet tam boy USB portu, bir adet USB Tip-C portu ve HDMI çıkışı yer alırken Ethernet bağlantısının kaybolduğu görülüyor. Bu bakımdan internet bağlantıları WiFi üzerinden yapılıyor. Yeni aksesuarın fiyatı açıklanmadı.


     







  • Tek bana mı fuzuli geliyor

  • Resimde telefon neden bana yamuk duruyormuş gibi geliyor? Sanki birkaç kere takılsa girişi kopacak gibi :(

  • Çocuk öyle yüzsüz muzsuz deyip terbiyesizlik yapma o olmayan aklını alırlar neye uğradığını şaşırırsın. Sony sana para mı veriyor veya sony'de mi çalışıyorsun ki böyle terbiyesizlik yapıyorsun? Edepli ol haddini bil.

  • Bakalım bu dex olayı nereye kadar devam edecek cidden merak ediyorum. ya patlıcak yada telefonlar gibi vazgeçilmezimiz olucak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Bakalım bu dex olayı nereye kadar devam edecek cidden merak ediyorum. ya patlıcak yada telefonlar gibi vazgeçilmezimiz olucak

    bence potansiyeli yüksek. belki de ilerleyen yıllarda standart bağlantı yuvası sayesinde ofislerde monitör klavye mouse ve bu bağlantı noktası verilecek ve çalışanlar telefonlarını bağlayıp işlerini görecekler. evlerde de şu anda multimedya cihazı olarak telefonu kullanmaya yönelik iyi bir çözüm gibi. ayrıca burada bahsedilen telefonun touchpade dönüşmesi mouse ihtiyacını ortadan kaldırması sebebiyle iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.