Şimdi Ara

NieR: Automata 1. Yıldönümü Canlı Yayını 3-4 Mart Tarihlerinde Düzenlenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       İlk 22 Şubat 2017'de Japonya'da PlayStation 4 için çıkan NieR: Automata 1. yılını tamamladı ve Square Enix bunun şerefine 3-4 Mart tarihlerinde aralıksız devam eden bir canlı yayın düzenleyeceğini duyurdu.

Canlı yayın ile ilgili detaylar 26 Şubat'ta paylaşılacak.

NieR: Automata PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Platinium Games yeni Nier oyunu üzerinde çalışıyor.

• Nier gerçekten harika bir oyun. İndirim görmemesi ve yüksek fiyattan satıldığı için çoğu oyuncu pas geçmiştir ama indirimlerde almanızı tavsiye ederim. İşlediği temayı daha önce birçok film ve romanda gördük ama oyun olması ve uzun soluklu olması yüzünden bunu başarılı bir şekilde işliyor. Bunu yaparken de 'bakın, bakın felsefe yapıyorum' şeklinde gözünüze sokmuyor. Oyun süresi olarak da ortalama 30 saat sürüyor.

Yeni bir Nier oyunu çıkacak olması güzel ama Nier'in senaristi genelde devam oyunlarına pek sıcak bakmayan biri o yüzden büyük ihtimalle ismi Nier olup bambaşka karakterler ve konu işleyecektir. Tabi ben direk devamı olmasını daha çok isterim çünkü karakterlere oldukça bağlanıyorsunuz.
  • İzlediydim ama çok sıkıcı gelmişti. Tam olarak neyini sevdiklerini bilmiyorum. 2B seviyorlarsa ayrı ben de sevdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Square Enix lütfedip oyuna %33'den fazla indirim yapsa alıp oynayacağım fakat 1 yıl geçmesine rağmen oyunun fiyatı hala yüksek.
  • Muhteşem bir oyun 4 kere bitirdim devam oyununu çıkarsalar keşke hemen.
  • Çok merak ettiğim bir oyun ama bir türlü sağlam indirimler almadı, fiyatı yüksek maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nier automata çok güzel olabilecek bir oyunken alınan yanlış kararlar yüzünden ortalamayı geçemeyen bir oyundur. Yinede kendini keyifle oynatıyor ama insan üzülüyor çünkü çok çok daha iyi olabilirdi yazık oldu.
  • 50% indirimi görünce kendimi tutamayıp almış oldum oyunu. Şimdi indirmeye başlayım ekran kartı gelince de show başlar Pcde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.