Şimdi Ara

Bakan Zeybekçi'den Booking.com açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Booking.com hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Bloomberg’e konuşan Zeybekçi, Booking’in Türkiye faaliyetlerine bu yıl devam edebileceğini belirtti.
     

    Haksız rekabetin önlenmesi amacıyla Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından açılan dava nedeniyle ülkemizdeki faaliyetleri durdurulan Booking.com, Bakan Zeybekçi’nin yaptığı açıklamaya göre bu yıl tatil sezonu başlamadan önce faaliyetlerine devam etmeye başlayabilir. Zeybekçi yaptığı açıklamada “Çözüme doğru gidiyoruz. Bu sezon herhalde öyle bir şey olacak, çalışmaya başlayacaklar.” şeklinde konuştu.

     
     

    "Çözüme doğru yaklaşıyoruz" 

     

    Bakan Zeybekçi açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Yurt dışından yabancılara Türkiye'nin pazarlanmasıyla ilgili Booking'in bir problemi yok. Türkiye'deki Türk turizm alanlarını, tesislerini Türklere pazarlayıp da buradan elde ettiği gelire karşılık kestiği ya da kesmediği faturalarla ilgili sıkıntı. Burada da bir çözüme doğru yaklaşıyor, kabul ediyor gibi.”

     

    Zaten geçtiğimiz günlerde de Booking.com’un tekrar faaliyetlerine başlamak için sessizce hazırlık yapmaya başladığı ortaya çıkmıştı.

     







  • sayın hükümet yetkilileri yasaklarla bir yere varamayacağınızı anlayın artık. şirketlerin değil halkın çıkarlarını gözetin.

    x otelini türkiye'ki "yerli" firmalar aracılığı ile 100 birim paraya bulurken,yurtdışı sitelerinde 80 birim para ve aşağısında bulabiliyoruz.

  • Wikipedia'nın hala kapalı olması Ülkemizin durumunu özetliyor esasında. :(

  • Yersen...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Wikipedia'nın hala kapalı olması Ülkemizin durumunu özetliyor esasında. :(

    Vikipedi bizim devletimizi terorizme destek veren terör devleti gibi gostermeye devam ediyorsa hala içerikleriyle kapalı kalmaya devam etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki insanlara turizm satıp buradaki insanlardan kazanç elde edip bu ülkeye vergi vermesi gerekiyormuş. zaten adam senin ülkendeki otelinin reklamını yapıyor senin o ağzına giren lokmalar varya işte o turizmden gelen gelirlere katkı sağlıyor. peki sen diyorsunya buradan para kazanıyorsa buraya vergisini ödeyecek. peki ozaman o da senin otellerini dışarıya tanıtıyor dışarıdan turist gelmesine olanak sağlıyor peki sen bu adama ne kadar para ödeyeceksin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 21 Şubat 2018; 16:20:14 >
  • Hukumetin derdi imani engellemek.
    Ulan adam gibi birsey yapin da HELAL OLSUN sizlere diyelim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.